Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ŞEKERBANK İLE ZİRAAT ODASI ARASINDA PROTOKOL

ŞEKERBANK İLE ZİRAAT ODASI ARASINDA PROTOKOL
Kuruluş amacı tarımın finansmanı olan ve 65 yıldır üretenin yanında yer alan Şekerbank Bolu Şubesi, Bolu Ziraat Odası ile protokol imzaladı.

Banka imzalanan protokol kapsamında, bölge üreticilerinin nakit ihtiyaçlarını uygun faiz oranlarıyla karşılıyor ve kredi geri ödemelerini yılda bir hasat zamanında yapmalarına imkân sağlıyor. Şekerbank Bölge üreticilerinin nakit ihtiyaçlarının karşılanmasının hedeflendiği protokol, Şekerbank Şube Müdürü Said Çetintaş ve Bolu Ziraat Odası Başkanı Hakkı Fidan arasında imzalandı. İmzalanan protokol ile Şekerbank, bölgedeki üreticilerin finansman ihtiyaçlarını hasat zamanı geri ödeme imkanı ve avantajlı faiz oranlarıyla karşılayacak.

"DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Şekerbank Bolu Şube Müdürü Said Çetintaş protokolün imza töreninde yaptığı konuşmada, Bolulu üreticilere banka olarak daha fazla destek olmaktan dolayı memnuniyet duyduklarını dile getirerek, "Şekerbank'ın üreteni destekleme misyonu doğrultusunda imzaladığımız protokol ile Bolulu üreticilerimize finansman sağlıyoruz. Kuruluşumuzdan bu yana uzman kimliğimiz ile tarım sektörüne ve çiftçilerimize her zaman destek olduk ve olmaya devam edeceğiz" dedi.

"EKONOMİYE İVME KAZANDIRACAKTIR"

Bolu Ziraat Odası Başkanı Hakkı Fidan ise üreticilere yapılacak her türlü desteğin, ülke ekonomisine ivme kazandıracağını, ekonominin canlanmasına ve istihdama katkı olarak geri döneceğini belirtti. Fidan ayrıca, “Üretim ülkelerin refah düzeyinin artması ve kalkınmasının en büyük itici gücüdür” dedi.