Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

SEÇİM SONRASI İLK GRUP TOPLANTISINA KATILDILAR

SEÇİM SONRASI İLK GRUP TOPLANTISINA KATILDILAR
Ak Parti Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü ile Ak Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay Türkiye Büyük Millet Meclisinde gerçekleştirilen AK Parti Grup Toplantısına katıldılar.

Haber: Aslı Akış

Ak Parti Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü’nün ev sahipliğinde İl Başkanı Nurettin Doğanay, İlçe Başkanları ile Teşkilat Mensupları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın TBMM’de gerçekleştirdiği AK Parti Grup Toplantısında bulundular.

Toplantı sonrasında sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunan Ak Parti Milletvekili Arzu Aydın ve Ak Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yola devam etme mesajı verdiler.

Milletvekili Arzu Aydın paylaşımında; “Durmak Yok! Yola Devam! Grup toplantımıza; Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ı dinlemek için gelen Bolu teşkilatımıza şükranlarımı sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

İl Başkanı Nurettin Doğanay ise “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdogan ’ın teşrifleriyle bugün gerçekleştirilen AK Parti TBMM Grup Toplantısına Teşkilat Mensuplarımızla birlikte katılım sağladık. Ev sahiplikleri için Milletvekillerimiz Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü'ye teşekkür ederim. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ifadeleriyle : "Türkiye'nin istikrarını bozmayı amaçlayanlara en güzel cevabı icraatlarımızla, reformlarımızla vermekte kararlıyız” paylaşımda bulundu.