Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

SEBEN, YENİ İLÇE HALK KÜTÜPHANESİNE KAVUŞUYOR

SEBEN, YENİ İLÇE HALK KÜTÜPHANESİNE KAVUŞUYOR
T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğü’nün “Kamu Eliyle Yapılan Kültür Yatırımlarına Destek Projesi” kapsamında Seben’e kazandırılacak olan yeni İlçe Halk Kütüphanesi yapımı protokolü, Kaymakam Süleyman Bakan ve Bolu İl Kültür ve Turizm Müdürü Hakan Doğanay tarafından imzalandı.

Mülkiyeti Seben Belediyesine ait ve Seben Belediyesince Kaymakamlığa tahsis edilen arsaya inşa edilecek olan ilçe Halk Kütüphanesi; çocuk bölümleri, bireysel çalışma alanlarını, toplu çalışma alanları, kitap okuma bölümleri, bilgisayar bölümü, cep sineması bölümü, konferans salonu, fuaye alanı, kafeterya gibi birçok alanı kapsıyor.

Protokol imza töreninde konuşan Seben Kaymakam Süleyman Bakan;  “İlçemize kazandırılacak olan yeni İlçe Halk Kütüphanesine desteklerini esirgemeyen Valimiz Sn. Ahmet Ümit’e, Milletvekillerimiz Sn. Fehmi Küpçü ve Sn. Arzu Aydın’a, Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürü Sn. Ali Odabaş’a, Kütüphaneler Daire Başkanı Sn. Ahmet Aldemir’e, Bolu İl Kültür ve Turizm Müdürü Sn. Hakan Doğanay’a, arsa tahsisi yapan Seben Belediye Başkanımıza ve Seben Belediyesi Meclis Üyelerine, emeği geçenlere teşekkür ederiz” dedi.

Bakan, yeni kütüphanenin Seben’e kazandırılması ile İlçenin eğitim ve kültürel alanda çok daha üst sıralara yükseleceğine inandığını da belirterek, hayırlı olmasını diledi.

 

Etiketler: bolu haberler