Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“SANDIKTAN NE ÇIKARSA ÇIKSIN BİZ RAHATIZ”

“SANDIKTAN NE ÇIKARSA ÇIKSIN BİZ RAHATIZ”
Saadet Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı Turan Kılınç, İzzet Baysal Mahallesinde oyunu kullandı. Kılınç; “Seçim, bir hizmet yarışı, gayretle, sabırla ve dirayetle fikirlerimizi vatandaşlarımızla paylaşmaya çalıştık. Güzel bir çalışma yürüttük. Sandıktan ne çıkarsa çıksın biz rahatız. Çalışmamızı yaptık, kim kazanırsa tebrik ediyorum” dedi.


Haber: Aslı Akış

Saadet Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı Turan Kılınç, oyunu Canip Baysal Lisesinde 1148 nolu sandıkta kullandı. Sandık görevlileri ile selamlaşan Kılınç, oyunu kullandıktan sonra basın mensuplarına kısa bir açıklama yaptı.

“GÜZEL BİR ÇALIŞMA YÜRÜTTÜK”

Vatandaşın verdiği karara saygı duyacaklarını dile getiren Kılınç; “Seçim, bir hizmet yarışı, bu süreç içerisinde çeşitli sıkıntılar, bir takım tatsız olaylar olsa da en nihayetinde bugün halk karar verecek ve kendisini 5 yıl yönetecek yerel yöneticileri seçecekler. Dolayısıyla, vatandaşın verdiği karara hepimizin saygılı olması gerekiyor. Biz Saadet Partisi olarak yaklaşık 2 aydır sahada aktif bir şekilde, gücümüzün yettiği kadar, hiçbir imkânımız olmamasına rağmen bir avuç insan olarak gayretle, sabırla ve dirayetle fikirlerimizi vatandaşlarımızla paylaşmaya çalıştık. Güzel bir çalışma yürüttük” diye konuştu.

“KİM KAZANIRSA TEBRİK EDİYORUM”

Kılınç, “sandıktan kim çıkarsa tebrik ediyorum” diyerek; “Kardeşlik ve barış ortamı içerisinde, kutuplaştırmadan, ayrıştırmadan bu milletin tekrar milli ve manevi değerlerine bağlı bir toplum haline gelmesi noktasında bu kimlikle bir siyaset dili kullanmaya ve üretmeye çalıştık. Bunda da elimizden geldiği kadar başarılı olduğumuz kanaatindeyim. Sandıktan ne çıkarsa çıksın biz Saadet Partisi olarak galip olduğumuzun farkındayız çünkü imkânsızlıkların son noktasında olmamıza rağmen, siyasi iktidarın bütün kamu kurumlarındaki güçleri kullanmalarına rağmen Saadet Partisi’ni sıkıştırmak istedikleri yerden Saadet Partisi oyuna gelmedi. İşi vatandaşa havale etti. Akşam da ne çıkarsa çıksın biz rahatız. Çalışmamızı yaptık, kim kazanırsa tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.