Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

"SANAYİDE KADIN ELİ" PROJESİNE DESTEK VEREN FİRMA SAYISI 8’E YÜKSELDİ

TOBB Kadın Girişimciler Kurulu tarafından “Kadın Varsa Yarın Var” sloganıyla başlatılan ve ilk uygulama illerinden birisi de Bolu olan “Sanayide Kadın Eli” projesine katılım sağlayıp destek veren firmalara bir yenisi daha eklendi. Projeye destek veren firma sayısı 7’den 8’e yükseldi.

Eğitim almış ancak istihdama katılmamış, özellikle kırsalda yaşayan ve çalışmak isteyen kadınlar ve dezavantajlı kadınların sanayi istihdamına kazandırılması amacıyla TOBB Kadın Girişimciler Kurulu tarafından başlatılan “Sanayide Kadın Eli” projesine katılımlar her geçen gün artıyor.

İlk protokollerini Oda Üyesi 7 sanayi kuruluşuyla gerçekleştirilen “Sanayide Kadın Eli” projesine Bolu’nun meşhur markası ve tescilli çikolata üreticisi BOLÇİ Çikolata A.Ş.’de katıldı.

Bolu Karma ve Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölge’sinde bulunan Oda Üyesi BOLÇİ Çikolata A.Ş’de, Odamız Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hakkı Fidan, TOBB Bolu İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Emine Yüce, BOLÇİ Çikolata A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Aksoy arasında firma işbirliği protokolü imzalandı. BOLÇİ Çikolata A.Ş ile yapılan firma işbirliği protokolü ile birlikte “Sanayide Kadın Eli” projesine katılım sağlayıp destek veren sanayi kuruluşu firma sayısı 7’den 8’e yükselmiş oldu.

Özellikle kırsaldaki kadınları istihdama kazandırmayı amaçlayan projeye katılım için sanayi sektöründeki diğer firmalarla da protokoller önümüzdeki süreçte devam edecek.
Etiketler: bolu haberler