Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

SANATSAL FAALİYETLERE TÜM HIZIYLA DEVAM

SANATSAL FAALİYETLERE TÜM HIZIYLA DEVAM
Bolu Belediyesi Türk Musikisi Topluluğu tarafından, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Bordo Salon’da ‘Yıldızlar Geçidi’ adlı Türk Sanat Müziği konseri düzenlendi. Konserin sonuna doğru sürpriz bir şekilde sahneye çıkan ve iki şarkı seslendiren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, salondakilerden büyük alkış aldı.


Şefliğini Rıfat Günen’in yaptığı Bolu Belediyesi Türk Musikisi Topluluğu tarafından ‘Yıldızlar Geçidi’ adlı muhteşem bir Türk Sanat Müziği konseri gerçekleşti. Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Bordo Salon’da gerçekleşen konsere Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve eşi Meral Özcan, Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut, Bolu Belediye Başkan Yardımcıları Feridun Yılmaz ve İsa Özcan, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Başkan Özcan’dan büyük sürpriz

Yaklaşık 3 saat süren ve birbirinden güzel onlarca şarkının seslendirildiği konser salondakilerden büyük beğeni aldı. Konserin sonuna doğru sürpriz bir şekilde sahneye çıkan ve 2 şarkı seslendiren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı da dinleyenler ayakta alkışladı.

“Farkındalık yaratmak için sahneye çıktım”

Konser sonunda bir konuşma yapan Başkan Özcan; “Öncelikle değerli saz ekibimize ve değerli koro üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Ayrıca bana tahammül ettiğiniz için de siz değerli konuklarımıza da teşekkür ediyorum. Ben 2020 yılınızı şimdiden en içten dileklerimle kutluyorum. İnşallah 2020 yılı hepimizin daha mutlu olacağı bir yıl olsun. Bu tür konserlerin arttığı bir yıl olsun. Ben burada neden sahneye çıktım derseniz, bir farkındalık yaratmak için. Yani bu tür konserleri, bu tür etkinlikleri duyurabilmek için. O yüzden ben her geçen gün bu konserlerin daha kalabalık bir dinleyici kitlesi ile gerçekleştiğini görüyorum. Bunu ilk defa şu an söylüyorum korolarımızın da haberi yok, yakında hem Türk Sanat Müziği hem de Türk Halk Müziği koromuzla birlikte bazı şehirlerdeki kardeş belediyelerimize konserler vermeye de gideceğiz. Ben gerçekten korolarımızla gurur duyuyorum, inşallah Bolu’nun adını çok güzel bir şekilde duyuracaklar diye düşünüyorum” dedi.

Başkan Özcan konuşmasının sonunda önce Bolu Belediyesi Türk Musikisi Topluluğu’na verdiği desteklerden dolayı hayırsever iş adamı Orhan Uçar’a sonra da Şef Rıfat Günen’e teşekkür plaketi takdim etti. Bolu Belediyesi Türk Musikisi Topluluğu Şefi Rıfat Günen’de sanata ve sanatçıya verdiği değerden dolayı Başkan Özcan’a teşekkür plaketi takdim etti.