Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“ŞAMPİYONLUĞU TARAFTARINLA VE ŞEHRİNLE KUTLUYORSAN GERÇEK ŞAMPİYONSUNDUR..”

“ŞAMPİYONLUĞU TARAFTARINLA VE ŞEHRİNLE KUTLUYORSAN GERÇEK ŞAMPİYONSUNDUR..”
Bolu’nun tanınan siması sunucu ve fotoğrafçı Utku Cihan bu kez şampiyonluk sunumunu yapmanın mutluluğunu yaşadı.


Gerek Bolu’da gerekse Türkiye’da birçok organizasyonda konserde ve maçlarda sunum yapan Utku Cihan bu kez şampiyonluk sunumunu gerçekleştirdi. Yaklaşık 6 sezondur Bolu Atatürk stadyumunda anonsları yapan ve Şampiyonluğa hasret olan Cihan Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımının şampiyonluğunu coşkuyla yaptığı sunumla giderdi.
Bolu Belediyespor’un takım fotoğraflarını da uzun zamandır çeken ve yine salonda çaldığı müzikler ile destek olan Utku Cihan Play-Off yarı final ve Final karşılaşmalarında da Bolu Belediyespor’u yalnız bırakmayarak büyük coşkuya ortak oldu.
EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM.
İzmir’de oynanan final karşılaşmalarından sonra adını Sultanlar ligine yazdıran Bolu’nun sultanları ile Şehir turunda mikrofonu eline alan Cihan “Ben uzun zamandır Bolu Belediyespor’umuzun coşkulu fotoğraflarını çekiyordum. Geçtiğimiz sezon aslında bu kupanın habercisiydi. Bu sezon bambaşkaydı. Başta Belediye Başkanımız sayın Tanju Özcan’a Bolu Belediyespor Kulübü başkanımız Sayın Sinan Barut’a Belediye Başkan yardımcımız Sayın Rasim Özdemir’e ve Bolu Belediyesporumuzun Hocasından Voleybolcularımıza Staff’ına kadar bizlere bu coşkuyu yaşatan emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. “dedi.
“ŞAMPİYONLUĞU TARAFTARINLA VE ŞEHRİNLE KUTLUYORSAN GERÇEK ŞAMPİYONSUNDUR..”
Basın mensubu olarak da görev alan Utku Cihan Bursa’da inancımızı kaybetmedik İzmir’de kupayı aldık dedi. Sözlerine “Bursa’da ilk maçımızı kaybettiğimizde inancımızı kaybetmedik. Son 2 maçı kazanan Bolunun sultanları Kupa için söz verdiler. Orada yaşanan duygu bambaşka. Bolu’da şampiyonluk turunda hem şehirlerimizin bizler tur atarken coşkusunu görmek ise tarif edilemez. Turnuvada ikinci olmuşsun 1’ci olmuşsun fark etmez. Farkı Taraftarın ile Şehrin ile Şampiyonluk yaşıyorsan o zaman anlıyorsunuz. Ben bir kez daha herkese sonsuz teşekkür ediyorum.” Dedi.