Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ŞAMPİYON BOLUSPOR U13

ŞAMPİYON BOLUSPOR U13
TBMM tarafından düzenlenen ve 81 ili kapsayan “Anadolu Yıldızlar Ligi 23 Nisan Mahallede Maç Var Turnuvası” Karaçayır halı sahalarında oynanan final maçıyla sona erdi. Turnuvanın sonunda Boluspor U13 takımı 14 takım arasından sıyrılarak şampiyonluğa ulaştı. Final maçında Boluspor Soysal FK’yı 3-0 yendi.


Boluspor 15 Mart’ta Karabük’te bölge şampiyonasında ilimizi temsil edecek. Şampiyon olan Boluspor U13 takımına madalyalarını Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Bolu Başkanı Cemalettin Metin verdi.

Oynanan bu karşılaşmalarla ilgili Boluspor Alt Yapı Koprdinatörü Osman Nuri Işılar yaptığı açıklamada; “ Eğitim grubu baş antrenörü İrfan Ulusan nezaretinde antrenmanlara devam eden küçük yaş grubu takımlarımızın başarılı  çalışmaları ileriki yıllarda Boluspor alt yapısından iyi insan ve iyi sporcular felsefesinde oyuncular çıkmasına vesile olacak” dedi.

Boluspor Eğitim Grupları baş antrenörü İrfan Ulusan ise; “Eğitim gruplarındaki tüm takımlarımız haftanın 4 günü antrenmanlarına devam etmekte. Bu tür turnuvalara katılarak oyuncularımızın tecrübelerini arttırmak bizi daha güçlü yapacak. Diğer yaş gruplarında da yapılacak olan il içi ve dışı turnuvalara katılarak daha da deneyim kazanmak istiyoruz. 2009 doğumlu olan oyuncuların katıldığı bu turnuvada şampiyon olan takımımız Karabük’te de başarılı olmak için mücadele edecek. Burada da başarılı olarak TBMM’de yapılacak finallere katılmak istiyoruz” diye konuştu.

Etiketler: bolu haberler