Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“SALAK BANA OY VERDİYSE, KENDİNİ SORGULASIN”

“SALAK BANA OY VERDİYSE, KENDİNİ SORGULASIN”
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, kendisine yöneltilen Demirtaş söylemleri üzerine, “Kestim ondan da umudumu” diyerek, HDP Bolu İl Başkanı hakkında, “Salak zaten il başkanıyla ve bana oy verdiyse kendini bir sorgulasın” dedi.

Haber: Oğuzhan Eke

Bolu Belediye Meclisinde “HDP” ve Selahattin Demirtaş polemiği yaşandı. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a, Selahattin Demirtaş için söylediği, “Ondan umutlu olmak istiyorum” ifadesi hatırlatıldı. Özcan, konuya bir kere daha değinerek Demirtaş için düşüncelerini anlattı.

“AÇIKLAMA YAPMIŞ, BİR UMUTLANDIM”

Demirtaş’ın son yaptığı açıklamayı örnek gösteren Özcan, “Selahattin Demirtaş, 7 Haziran öncesine kadar, ‘Apo’nun heykelini dikeceğiz’ diyen bir adamdı, oy alınca baktı bu iş siyasetle olabilir. ‘PKK denen örgüt’ demeye başladı. İmralı tutanaklarını okudum, dedim bunun Öcalan ile Kandil ile arası çok kötü. ‘Barış’ diyor sürekli… Daha iki hafta önce cezaevinden, ‘Örgüt silahı Devlet’e sopa olarak göstermesin’ diye açıklama yapmış, bir umutlandım. Bu adam gerçekten barıştan yana mı diye. Sonra yine bir açıklama yapmış, ‘Bu işin muhatabı Öcalan’dır’ demiş. Kestim ondan da umudumu. Bir HDP’li çıkıp, ‘PKK terör örgütüdür, lanetliyorum. PKK silahını derhal bırakmalıdır desin onun alnından öperim. Ben böyle bir vatanseverim” dedi.

“ONUN KAFASI ÇALIŞMIYORDUR”

HDP İl Başkanı hakkında argo bir konuşma da yapan Özcan, “Benim HDP ile ne işim olur. Benim bu adamların bir tanesiyle selamım yok. Hangi HDP’li bana oy versin ya… Onun kafası çalışmıyordur, salak zaten il başkanıyla ve bana oy verdiyse kendini bir sorgulasın” ifadelerini kullandı.

Etiketler: bolu haberler