Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

SAKLI CENNET YEDİGÖLLER'DE SONBAHAR

SAKLI CENNET YEDİGÖLLER'DE SONBAHAR


Orman denizi olarak adlandırılan Yedigöller Milli Parkı ile Tabiatın kalbi olan Gölcük Tabiat Parkı'nda sonbaharın büyüleyen güzellikleri yaşanıyor.  Yedigöller Milli Parkı, özellikle sonbaharda, yeşil ve sarının bütün tonlarının harmanlandığı doğasıyla, farklı bir tatil geçirmek isteyenlere ideal bir alternatif sunuyor.

Dört mevsim bir başka güzelliğe bürünen, Bolu'ya yaklaşık 45 kilometre uzaklıkta bulunan ve orman denizi olarak adlandırılan ve ismini bünyesinde taşıdığı Büyükgöl, Seringöl, Deringöl, Nazlıgöl, Küçükgöl, İncegöl ve Sazlıgöl'den oluşan 7 gölden alan Yedigöller'de yeşil, kahverengi ve sarı tonlarının renk cümbüşü yaşanıyor.

İçerisinde bulunan ağaçların, yeşil ve sarının bütün tonlarını sergilediği Yedigöller Milli Parkı'nın havadan görüntüsü ise eşsiz manzarayı da ortaya çıkarıyor.

Fotoğraf tutkunlarının özellikle tercih ettiği Yedigöller'de, ziyaretçiler eşsiz manzara da fotoğraf çektirerek keyifli anlar yaşıyor. Baharın eşsiz deneyimini yaşamak isteyen bazı tatilciler ise, yanlarında getirdikleri çadırlarla mili park içerisinde kamp hayatı da yaşayabiliyor.

Etiketler: bolu haberler