Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

SAİT KOCA DERNEK YÖNETİM KURULU BAŞKANLIK GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ

SAİT KOCA DERNEK YÖNETİM KURULU BAŞKANLIK GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ
Beyaz Et Sanayicileri ve Damızlıkçıları Birliği Derneği’nin (BESD-BİR) 31 Ocak 2012 tarihinde gerçekleştirdiği 16. Olağan Genel Kurul toplantısında başkanlık görevini üstlenen Beypi A.Ş. Genel Müdürü Dr. Sait Koca 3. defa yürüttüğü dernek yönetim kurulu başkanlık görevinden istifa etti.

Haber: Aslı Akış

Türkiye’de kanatlı eti sektörünü en üst düzeyde temsil eden Beyaz Et Sanayicileri ve Damızlıkçıları Birliği Derneği (BESD-BİR) Yönetim Kurulu başkanlığını yaklaşık 9 yıldır başarı ve büyük özveri ile devam ettiren Beypi A.Ş. Genel Müdürü Dr. Sait Koca dernek başkanlığını bıraktığını, yönetim kurulu üyeliğini devam ettireceğini açıkladı. Dr. Sait Koca son dönemde sağlık sorunları nedeni ile aktif bir çalışma süreci gerektiren görevini istediği performansla yerine getiremeyeceği için böyle bir karar verdiğini belirtti.

Koca istifasını “ Türkiye’de kanatlı eti sektörü yaklaşık 3 milyon kişiyi istihdam eden yapısıyla ekonomiye ciddi katkı sağlamaktadır. Ancak böylesine büyük sektörün de tabiatıyla ciddi ve sürekli çözüm bekleyen problemleri olmaktadır.  Son dönemlerde profesyonel hayatımdaki işlerimin yoğunluğu ve gelişen sağlık sorunları nedeni ile dernek başkanlığından istifa etmemin doğru olacağına karar verdim. Ancak Yönetim Kurulu üyelik görevim devam etmektedir. Şimdiden gerek şahsımın aldığı kararın gerekse birliğimizin bundan sonraki yapacağı çalışmaları için hayırlı olmasını temenni ederim. Saygılarımla”  şeklinde duyurdu.

Beyaz Et Sanayicileri ve Damızlıkçıları Birliği Derneği’nin (BESD-BİR) 5 Kasım 2020 tarihinde gerçekleştirdiği Yönetim Kurulu toplantısı ardından Birliğin yeni Yönetim Kurulu Başkanı, As Ofis A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve BESD-BİR Yönetim Kurulu üyesi Naci Kaplan oldu.

Gerçekleştirilen toplantıda Yönetim Kurulu tarafından kabulünü takiben, As Ofis A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve BESD-BİR Yönetim Kurulu üyesi Naci Kaplan, BESD-BİR Yönetim Kurulu Başkanı olarak görevlendirildi. Yönetim Kurulu’nda Süleyman Öztürk Başkan Yardımcılığı ve Faik Üçer de Sayman üyeliğe devam edecek. Yönetim Kurulu’nun diğer iki üyesi Dr. Sait Koca ve Onur Özkul da görevlerini sürdürecek.

 

 

Etiketler: bolu haberler