Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

SAİT HOCA’DAN BÜYÜK BAŞARI REKORUNU EGALE ETTİ

SAİT HOCA’DAN BÜYÜK BAŞARI REKORUNU EGALE ETTİ
Boluspor’da Teknik direktör Sait Karafırtınalar, kırmızı beyazlılarda kendi rekorunu egale ederek Spor Toto 1.lig de 15 yılın ardından ilk devreyi 30 puanla tamamladı. Deneyimli teknik adam daha önceki Boluspor sezonunda ilk yarıda 28 puan toplamayı bilmişti.

Boluspor’da teknik direktör Sait Karafırtınalar, lig de birçok takımın kadro yapısının kendi takımında üst seviyelerde olmasına rağmen Boluspor’u ilk devre sonunda inanılmaz bir başarıya imza attı.

Sezona mütevazi bir kadro ile başlayıp camiaya takım olma yolunda mesajlar verirken oynanan maçların ardından ilk devre sonunda büyük bir başarıya imza attı.

İlk yarının son haftalarında kadrosunda bir çok cezalı ve sakat oyuncusu olmasıyla birlikte takım kaptanının ayrılması ile mütevazi olan takım kadrosu yara almıştı.

Sezona başlarken 30 puanın hayal olduğu düşünülürken deneyimli teknik adam Sait Karafırtınalar, Spor toto 1.lig de bir oyun kurgusu oturtarak oyuncular ile dikkat çekmeyi başardı.

Teknik Direktör Sait Karafırtınalar, 2018-2019 futbol sezonunun ilk yarısında Boluspor ile çıktığı maçlarda 8 galibiyet,4 beraberlik 5 mağlubiyet, 21 gol atıp kalesinde 16 gol görürken devreyi de 28 puanla tamamlamıştı.

Spor toto 1.lig de Boluspor, 15 yılık bir süre içerisinde ilk defa lig de 19. haftanın ardından 8 galibiyet, 6 beraberlik, 4 mağlubiyetle 20 gol atan kırmızı beyazlılar kalesinde 12 gol görerek 2022 yılının 30 puanla ilk devresini tamamlarken Sait Karafırtınalar, kendi rekorunu da üstüne çıkmış oldu.

Etiketler: bolu haberler