Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ŞAHSİ HESABINDAN 10 BİN LİRA DESTEK OLDU

ŞAHSİ HESABINDAN 10 BİN LİRA DESTEK OLDU
Bolu İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal ve Yönetim Kurulu üyeleri, Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak ve Yönetim Kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Baysal, Boluspor’un kısa bir süre önce başlattığı destek kampanyasına kendi bütçesinden 10 Bin Türk Lirası bağış yaptı.

Haber Burhan Yeşiltaş

Boluspor’da yapılan kongrenin ardından göreve gelen Başkan Savaş Abak ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Kırmızı beyazlıların son ziyaretçisi Bolu İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal oldu.

Boluspor’un Karaçayır tesislerinde düzenlenen ziyaret sohbet havasında geçti.

AHMET BAYSAL’DAN 10 BİN LİRA DESTEK

Ziyaret ilk olarak söz alan Bolu İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal, Boluspor’a 10 Bin Türk Lirası bağış yapacağını ifade ederek; Son haftaları, son maçları hep biz, sizler gibi bende heyecanla izledim. Bana Orhan Uçar futbolcuların resimlerini gönderirdi. Önlerinde İzzet Baba filan olurdu. Çok hoşumuza giderdi. Zannediyorum son 4 maçtan 2 maç öncesinde kazandığınız zaman belli oldu düşmediğiniz. Tebrik ediyorum hepinizi. Hepinize başarılar diliyorum. Ne kadar katkı sağlar bilemiyorum. 10 bin TL az gelir ama ne yaparsın. Benimde artık babamdan kalan son kalanları kullanıyorum. Emekli maaşıyla kaldık ama çok şükür çok güzel bakılan bir yerdeyiz” dedi.

“YANIMIZDA OLMALARI BÜYÜK GURUR, ONUR VE GÜÇ VERİYOR”

Baysal’ın ardından söz alan Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak ise, Bolu İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden dolayı memnuniyet duyduklarını dile getirerek; “Baysal ve Ahmet amca bizleri ziyaret ettiler. Teveccüh gösterdiler. Bizleri ziyaret ettikleri için öncelikle çok teşekkür ediyorum. Bizlerde Boluspor yönetim kurulu olarak merhum İzzet Babamızın planlı, programlı olma, çok çalışma, tasarruflu olma, israftan kaçınma şiarını hedeflerimize ulaşma noktasında kullanacağız. Hayırlara adanmış bir ömür. Yaptığı yatırımlar milyar TL’nin üzerinde. Çok güzel bir sözü var. Burada çok başkanlar geldi. Yöneticiler geldi. Herkes iş adamı ama burada başkan ve yönetici olarak bulunuyorsak merhum İzzet Baysal babamızın sözü aklımıza geliyor. ‘İşini yapmaya vakit ayır, iyi iş kişiyi kendine saygın yapar’ sözünü unutmayalım. Burada Ahmet amcamıza yönetim kuruluna teker teker çok teşekkür ediyorum. Yanımızda olmaları büyük gurur, onur ve güç veriyor. Herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. ^

Ziyaretin sonunda Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak, Bolu İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal’a 14 numaralı isminin yazılı olduğu Boluspor forması hediye etti.

 

 

 

 

 

Etiketler: bolu haberler