Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“SAĞLIKLI GÜNLERİ BİRLİKTE KUCAKLAYACAĞIZ”

“SAĞLIKLI GÜNLERİ BİRLİKTE KUCAKLAYACAĞIZ”
Bolu Valisi Ahmet Ümit yeni yıl dolayısıyla mesaj yayımladı. Vali Ümit, tüm dünyada ve ülkemizde salgın hastalıkların son bulmasını, eski normallerimize ve sağlıklı günlere bir an önce kavuşulmasını; barış, huzur ve kardeşliğin hükümrân olması temennisinde bulundu.

Bolu Valisi Ahmet Ümit; “Bütün dünyayı etkisi altına alan ve maalesef ülkemizde de halen devam etmekte olan Koronavirüs Salgını nedeni ile hem birey hem toplum sağlığımızın korunması için sevdiklerimizden ve yakınlarımızdan uzakta geçirmek zorunda kaldığımız 2020 yılını geride bırakmak üzereyiz” diyerek; Bizim kadim kültürümüzde; mutlu günlerin sevincine ortak olma, kötü günlerin üzüntüsünü paylaşma, dayanışma ve yardımlaşma esastır. Manevi duygularımızın yoğun şekilde yaşandığı müstesna günler olan Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı ile birlik ve beraberlik duygularının perçinlendiği Milli Bayramlarımızı bu yıl koronavirüs salgınının gölgesinde buruk şekilde yaşadık.

“TEDBİRLERİMİZİ ALDIK VE ALMAYA DA DEVAM EDİYORUZ”

“Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi, olmaya devlet cihânda bir nefes sıhhat gibi” sözünden hareketle devlet olarak, hem birey hem de toplum sağlığının korunması için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, Bilim Kurulunun tavsiyeleri doğrultusunda, ilgili bakanlıklar, Bolu Valiliği ve kamu kurum ve kuruluşları olarak.

“ÇALIŞMALARIMIZI HASSASİYETLE YÜRÜTMEKTEYİZ”

Salgınla mücadelede ülke geneline bakıldığında Bolu İli olarak iyi durumdayız. Ancak salgın halen devam etmektedir. Bu münasebetle Valilik olarak koronavirüsle mücadele kapsamında alınan genel ve yerel tedbirlerin uygulanması, uygulanıp uygulanmadığının kontrolü noktasında kamu kurum ve kuruluşları, özel sektör ve sivil toplum kuruluşları ile koordineli çalışmalarımızı hassasiyetle yürütmekteyiz.

Başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere, güvenlik görevlilerimizi, diğer kamu kurum ve kuruluşları ile Vefa Sosyal Destek Gruplarında görevli personelimizi, köy ve mahalle muhtarlarımızı, özel sektör çalışanlarımızı ve sivil toplum kuruluşlarımızın üyelerini, fedakâr ve özverili çalışmalarından dolayı tebrik ediyor ve kendilerine teşekkür ediyorum.

Koronavirüs salgını dolayısıyla kaybettiğimiz vatandaşlarımıza ve sağlık çalışanlarımıza Allah’tan rahmet, halen hastanelerimizde veya evlerinde tedavisi devam etmekte olan vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum.

BOLULU HEMŞEHRİLERİMİN MİLADİ YENİ YILINI EN KALBİ DUYGULARIMLA KUTLAR, SAĞLIK VE ESENLİKLER DİLERİM”

Kıymetli Hemşehrilerim; Bu süreçte göstermiş olduğunuz sabır, anlayış ve alınan tedbirlere riayet hususlarındaki katılımlarınız dolayısıyla sizleri gönülden kutluyorum. Hep birlikte el ele vererek bu zorlu sürecin üstesinden gelip sağlıklı günleri birlikte kucaklayacağız.

Yılbaşı tatili münasebetiyle uygulanacak sokağa çıkma yasağı kapsamında halkımızın sağlığı ve güvenliği için gerekli tüm tedbirlerimizi aldık. Sizlerden istirhamımız son dönemde bulaşın en fazla olduğu aile içi görüşmeleri bir müddet daha erteleyelim, bu yılbaşında sevdiklerimizi yüz yüze değil telefonla tebrik edelim. Evlerimizde kalarak hem kendi sağlığımızı hem de sevdiklerimizin sağlığını tehlikeye atmayalım.

2021 yılında tüm dünyada ve ülkemizde salgın hastalıkların son bulmasını, eski normallerimize ve sağlıklı günlere bir an önce kavuşmamızı, gönül coğrafyamızda da barış, huzur ve kardeşliğin hükümrân olmasını temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerimle; tüm Bolulu Hemşehrilerimin miladi yeni yılını en kalbi duygularımla kutlar, sağlık ve esenlikler dilerim” ifadelerini kullandı.
Etiketler: bolu haberler