Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

SAĞLIK MAHALLESİ’NE BOLU BELEDİYESİ’NİN KATKILARIYLA CAMİ

SAĞLIK MAHALLESİ’NE BOLU BELEDİYESİ’NİN KATKILARIYLA CAMİ
Burada konuşan Başkan Özcan, Bolu Belediyesi’nin caminin yapımında “yer” ve “beton” desteği verdiklerinden bahsederek, “İnşallah camimiz en kısa sürede hizmete girecek. Bizler de bu süreçte gerek belediye olarak, gerekse belediye şirketleri olarak camimize katkı vermeyi sürdüreceğiz.” dedi.


Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Sağlık Mahallesi’nde yapımına başlanılan yeni camiinin temel atma törenine katıldı.

Bolu Belediyesi’nin katkılarıyla Sağlık Mahallesi’ne kazandırılacak yeni camiinin temel atma töreni gerçekleşti. Törene Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, İl Müftü Yardımcısı Ahmet Halıcı, Sağlık Mahallesi Muhtarı Murat Çakır ve mahalle sakinleri katıldı.

“İnşallah camimiz en kısa sürede hizmete girecek”

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, burada yaptığı konuşmada, “Şuan Sağlık Mahallesi’nde kapatılan kanalın hemen yanındayız. Burası Bolu’nun en güzel bulvarı oluyor. Çalışmalar devam ediyor. Sağlık Mahallesi Muhtarı Murat kardeşim seçimden sonra bize geldi ve bu bölgedeki cami ihtiyacından bahsetti. Biz de imar planında gerekli düzenlemeleri yapmak suretiyle bu alanı cami alanı olarak kazandırdık. Caminin yapımına da her türlü katkıyı vereceğiz dedik. Bugün camiye 300 metreküp beton dökülüyor. Biz bu betonun söz vermiştik, sözümüzü yerine getiriyoruz. İnşallah camimiz en kısa sürede tamamlanarak hizmete girecek. Bizler de bu süreçte gerek belediye olarak, gerekse belediye şirketleri olarak camimize katkı vermeyiz sürdüreceğiz.” dedi.

İl Müftü Yardımcısı Ahmet Halıcı da konuşmasında camii yaptırmanın sevabından bahsederek, “Peygamber efendimiz ‘kim dünyada bir cami yaptırırsa Allah’ta cennette bir köşk inşa eder.’ buyuruyor. Bu caminin yapımına katkı veren herkese teşekkür ediyorum. Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.

Müftü yardımcısı Halıcı daha sonra dua yaptı. Duadan sonra Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, İl Müftü Yardımcısı Ahmet Halıcı ve törene katılanlar bastıkları butonla caminin temeline beton gönderdiler.

Etiketler: bolu haberler