Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

SAĞLIK ÇALIŞANLARI İÇİN HATIRA ORMANI KURULUYOR...

SAĞLIK ÇALIŞANLARI İÇİN HATIRA ORMANI KURULUYOR...
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, sağlık çalışanları için hatıra ormanı kurulacağını duyurdu. Bakan Pakdemirli, 1 milyon 61 bin 635 fidan dikileceğini ve her fidana bir sağlık çalışanının adının verileceğini söyledi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da Prof. Dr. Murat Dilmener adına fidan bağışlayarak kampanyaya katıldı.

Haber: Aslı Akış

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, sosyal medya hesabı twitterdan “Bu Yıl 83 Milyon Fidan, Yarınlara Sonsuz Nefes” başlığı ile “Sağlık Kahramanları Hatıra Ormanı” için birer fidan dikme kampanyasına katılma çağrısında bulundu.

Bekir Pakdemirli, paylaşımında, 81 ilde sağlık çalışanları hatıra ormanı kurduklarını belirterek; “Değerli vatandaşlarım; 11 Kasım 2019’da 11 milyon fidanı toprakla buluşturduğumuz Geleceğe Nefes Seferberliği’ne verdiğiniz büyük destek, 14 milyona yakın fidanın sahiplenilmesini sağladı.

Geçirdiğimiz zorlu süreçte bir kişi bile nefessiz kalmasın diye soluksuz çalışan, ülkemizi ayakta tutan sağlık kahramanlarımıza naçizane teşekkürlerimizi sunmak için Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü olarak 81 ilde “Sağlık Kahramanları Hatıra Ormanları” kurduk.  Tam 1 milyon 61 bin 635 fidana her birinin adlarını verdik.

Sizleri de kahraman sağlık personelimiz adına bir fidan sahiplenerek veya bağışlayarak onlara teşekkür etmeye davet ediyoruz.  Haydi, Türkiye, hep birlikte “Geleceğe Nefes Ol!” ifadelerini kullandı.

BAKAN KOCA KAMPANYAYA DESTEK VERDİ!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da kampanyaya destek verdi. Bakan Pakdemirli'ye teşekkür eden Koca, Prof. Dr. Murat Dilmener adına bağış yaptığını ifade ederek “Tarım Ve Orman Bakanı, arkadaşım Dr. Bekir Pakdemirli’ye, başlattığı anlamlı kampanya için teşekkür ediyorum. 1.061.635 sağlık çalışanımız için birer fidan dikme kampanyasına katılalım. Ben bağışımı, bugün vefat eden hocam Prof. Dr. Murat Dilmener için yaptım.” paylaşımında yaptı.