Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

SADECE YETİŞEN ALABİLECEK!

SADECE YETİŞEN ALABİLECEK!
Boluspor'un yönetimi her alanda göreve hızlı başladı. Görev dağılımından sonra kolları sıvayan yönetim kurulu üyeleri deyim yerindeyse arı gibi çalışıyor.

Bstore tanıtım, sosyal medya sorumlusu olarak görevlendirilen İlhami Akça ve yardımcısı Ahmet Uzunoğlan Bouspor sevdalısı her eve Boluspor ürünü sokmak için muhteşem bir kampanya başlattılar.

BStore'de tüm ürünlerde yarın 21 Ağustos itibari ile yüzde 50 indirim başlayacak. Amaç Bolu'da yaşasın yaşamasın Boluspor sevdalısı her eve bir Boluspor ürünü satmak.

Konuyla ilgili konuşan İlhami Akça, “Öncelikle Bolusporumuza gönül verenlerin bu kampanyaya yoğun bir ilgi göstereceğini umuyoruz. Amacımız özellikle ilimizde Boluspor formasız kimse kalmasın. BStore ürünlerimiz çok kaliteli. Mesela formalar 40 liradan satılıyordu 20 TL'ye düşürdük. Kışlık montlar 240 TL'den 120 TL'ye, eşofman takımları 200'den 100 TL'ye, kışlık swittişörtler 150'den 75 TL'ye düştü. velhasıl 50 çeşit BStore ürünlerimizde yüzde 50 indirim uyguladık. Bolulu vatandaşlarımızın bizi bu yolda yalnız bırakmayacaklarını düşünüyoruz. Şehir dışında yaşayan hemşerilerimize de ürünlerimiz kargo ile ulaştıracağız" dedi.