Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

SAADET PARTİSİNDE BÜYÜK KONGRE HEYECANI

SAADET PARTİSİNDE BÜYÜK KONGRE HEYECANI
Saadet Partisi Bolu İl Başkanı İsa Sayın, 30 Ekim Pazar günü Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezinde Saat 10:00’da düzenlenecek olan 8. Olağan Kongresine Bolu halkını davet etti.

Saadet Partisi Bolu İl Başkanı İsa Sayın, Saadet Partisinin 8. Olağan Kongresine tüm Boluluları davet etti. Sayın, büyük kongreye davet mesajı yayımladı, kongreye ilişkin açıklamalarda bulundu.

“OTOBÜS VE ÖZEL ARAÇLAR İLE KATILIM SAĞLAMAK İSTEYENLER İÇİN HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI”

Sayın,  kongreye ilişkin yapılan hazırlıklar hakkında bilgi vererek; “Öncelikle kongremizin partimize, milletimize, ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Bu Pazar Ankara’da Hacı Bayram Veli Üniversitesi kongre ve konferans salonunda saat 10.00’da başlayacak olan 8’nci olağan büyük kongremiz yapılması kararı genel merkezimizce kamuoyuna ve teşkilatlara duyurulunca biz hemen harekete geçerek yönetim kurulumuzca bir hazırlık komisyonu oluşturarak çalışmalarımıza başladık. İlgili çalışmalar devam etmektedir. Teşkilat mensuplarımızdan, mikolarımızdan, ve katılmak isteyen gönüllülerimizden şu ana kadar bir otobüs ve özel araçlar ile katılım sağlamak üzere hazırlıklar hemen hemen tamamlanmıştır” şeklinde konuştu.

“AZİM VE GAYRETİMİZİ DAHA DA ARTIRACAĞIMIZ BİR KONGRE OLACAKTIR”

İnsanca yaşanan bir Türkiye için genel merkezin çalışmalar yürüttüğüne dikkat çeken Sayın, “Türkiye’mizin ihtiyacı olan adalet, refah, huzur, saadet ve kardeşliği tesis etmek için, insanların içinde giderek sönmekte olan umudu yeniden canlandırmak, doğduğu topraklara gün geçtikçe küsen gençlerimizin yeniden bu ülkeyle barıştırmak için, ekonomik kriz, sosyal adaletsizlik nedeniyle bunalan toplumumuza rahat nefes aldırmak için, her geçen gün daha da yoksullaşan toplumumuzun her kesiminin alın terinin hakkı için, İnsanca yaşamın mümkün olabileceğini bilerek ve bu konularda samimi, çalışkan, üretken, tertemiz kadroları ile sürekli raporlar hazırlayan, her zamankinden daha kararlı ve her zamankinden daha fazla azimli çalışan, insanca yaşanan bir Türkiye için genel merkezimiz var çok şükür. Bizlerde de genel merkezimizin çalışma programına uygun Milli Görüş prensipleri ile ilimizde bir plan dahilinde çalışmalarımızı aralıksız sürdürmekteyiz. 81 il ve bu illere bağlı ilçelerden teşkilat mensuplarımız, vatandaşlarımızın katılımıyla gerçekleştireceğimiz kongremiz, heyecanımızı pekiştireceğimiz, azim ve gayretimizi daha da artıracağımız bir kongre olacaktır. İnanıyoruz ki yeni dönemde Saadet Partimiz daha da güçlü bir şekilde yoluna devam edecektir.” İfadelerini kullandı.

“İHTİYACIMIZ YENİ BİR YÖNETİM ANLAYIŞINA SAHİP, YENİ BİR İKTİDARDIR”

İl Başkanı İsa Sayın, iktidara yürüme anlamında kongrenin bir milat olacağını belirterek; “Yaşanabilir bir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni bir Dünya ideali ile çıktığımız bu yolda Saadet Partimizin 8. Olağan Büyük Kongresi'ni “Milletin İktidarında Saadet Var” sloganıyla 30 Ekim Pazar günü saat 10.00'da Ankara Hacı Bayram Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştireceğiz. "Ne yeni anayasa ne de yeni ekonomi modeli! İhtiyacımız olan tek şey; sadece ama sadece yeni bir yönetim anlayışına sahip, yeni bir iktidardır!" İktadara yürüme anlamında bir milat olacak kongremize tüm Boluluhemşehrilerimizi davet ediyoruz. Kongreye katılım için 30 Ekim Pazar saat 07.00'da Anıtpark önünden araçlar kaldırılacaktır” diye konuştu. 
Etiketler: bolu haberler