Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

"Saadat, gazeteci maskesi takmış ABD ajanı"

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Türk kadınlarına ve kendisine hakaret eden Afgan gazeteci Sunatullah Saadat hakkında sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan "Sunatullah Saadat... Gazeteci maskesi takmış, basit bir ABD ajanı. Ülkemizde cirit atan CIA ajanlarından sadece biri. Bu zavallı ajanın bana ve milletime söylediği sözleri, ipini elinde tutan emperyalist ABD yönetimine iade ediyorum" dedi.
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan sosyal medya hesabından kendisine ve Türk kadınına hakaret eden Afgan gazeteci  Sunatullah Saadat hakkında açıklama yaptı. Başkan Tanju Özcan " Sunatullah Saadat...Gazeteci maskesi takmış, basit bir ABD ajanı. Ülkemizde cirit atan CIA ajanlarından sadece biri. Bakın arkadaşa; öyle mazlum, öyle mağdur, öyle mahzun ki, memleketimi 'Hizaya getirilmesi gereken kâfir' bir ülke olarak işaret ediyor ve kendileri gibi ahlak ve ilim sahibi olmamızı öneriyor. Vah benim güzel ülkem. Ne hale getirdiler… Bu zavallı ajanın bana ve milletime söylediği sözleri, ipini elinde tutan emperyalist ABD yönetimine iade ediyorum. Aynı zamanda o sözlerin muhattabı daha çok; beni ırkçı, bunları  Türk vatandaşı yapmaya çalışanlardır." dedi.

ONLAR ABD EMPERYALİZMİN SON UŞAKLARI

Tanju Özcan " Kim bunlar; siz onları çok iyi biliyorsunuz.
Arap sevicilerden, Fetöcü'lere, PKK'lılardan abdestli kapitalistlere; tatlı su solcularından, akvaryum milliyetçilerine…Beni kınamak için yarışa yarışa sıraya geçenler..Yani ABD emperyalizmin son uşakları. ABD emperyalizminin ülkemdeki yeni hain planını deşifre ettiğim için bu kadar hakaret işittim." dedi.

AVRUPA SINIRLARIMIZI SÜRESİZ AÇIN

Başkan Özcan, " Milletin sözcülüğünü yaptığım için,2 saatte bana sorusturma açıldı. Beni kınamak için koca koca siyasiler,yarışa yarışa sıraya girdi. Bu köpek;Türk kadınına,milli iradeyle secilmis devlet yöneticisine salyalarını akıtarak kin kusarken; iktidarıyla muhalefetiyle bizimkilerden ses yok . Hani biz Atatürkçüydük, antiemperyalisttik. Hadi iktidar, ABD’nin emperyalist planına sessiz kalıyor. Peki muhalefet bu plana niye sessiz kalıyor? Görmedikleri için mi? ABD’den medet umduklarından mı? Sn Cumhurbaşkanına çağrıda bulunuyorum. Madem doğudaki sınırlarımızı koruyamıyoruz, Avrupa sınırlarımızı 3-5 günlüğüne değil süresiz olarak açın. Bunu yaparsanız ABD’nin bu hain planına ağır bir darbe vurmuş olursunuz. Ben de size amasız fakatsız Milleti önünde teşekkürlerimi sunarım" dedi.