Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

RUHSATSIZ SİLAHLAR ELE GEÇİRİLDİ

RUHSATSIZ SİLAHLAR ELE GEÇİRİLDİ
Bolu Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından durdurulan bir şüphelinin otomobilde ve ikametinde yapılan aramada; ruhsatsız tabanca, şarjör, tabanca fişeği, av tüfeği, kurusıkı tabanca ve şarjör ile kurusıkı tabanca fişeği ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğümüz Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda Düzce’den Bolu İstikametine seyir halinde iken durdurulup arama yapılan A.E (50) idaresindeki araçta ve şüphelinin Bolu’daki ikametinde yapılan aramada; bir adet 9 mm’lik ruhsatsız tabanca, bir adet tabanca şarjörü, 48 adet 9 mm çapında tabanca fişeği, bir adet av tüfeği,

bir adet kurusıkı tabanca, bir adet kurusıkı tabancaya ait şarjör, 8 adet kurusıkı tabanca fişeği ele geçirildi. Şüpheli A.E hakkında soruşturma başlatıldı.

Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; “Halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak için çalışmalarımız aralıksız devam etmekle birlikte, vatandaşlarımızdan gelen öneri, şikayet ve ihbarlar gecikmeksizin değerlendirmeye alınmaktadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” denildi.