Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

RUHİ ERSOY’A YOĞUN İLGİ

RUHİ ERSOY’A YOĞUN İLGİ
Bolu Devlet Bahçeli’nin Başdanışmanı, 25.-26. Dönem Osmaniye Milletvekili, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Öğretim Görevlisi, Prof. Dr. Ruhi Ersoy’u ağırladı.


Bolu Türkav ve Bolu Ülkü Ocakları’nın ev sahipliğinde “ Milli Kültür, Milli Kimlik ve Milli Şahsiyet “ üzerine güncel meselelerive tarihi arka planının değerlendirildiği konferans Abant İzzet Baysal Üniversitesi kongre merkezi mavi salonda yapıldı. 

Konferans, AİBÜ Rektörü Mustafa Alişarlı, MHP Bolu İl Başkanı Cihan Başaran, Mudurnu Belediye Başkanı Necdet Türker, Göynük Belediye Başkanı Ahmet Çankaya, Mhp MYK Üyesi Ahmet Yılmazer, Türkiye Kamu-Sen Başkanı Erhan Bayram,  Akademisyenler, öğretim görevlileri ve üniversite öğrencilerinin yoğun katılı ile gerçekleşti. Konferans sonrası Prof. Dr. Ruhi Ersoy, büyük katılım ile gerçekleşen bu etkinliğe katılanlara ve Bolu’nun canı gönülden ev sahipliğine teşekkür etti. Ruhi Ersoy’a Bolu hatırası olarak Köroğlu tablosu hediye edildi.

Konferansın açılış konuşmasını yapan Bolu Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı İl Başkanı Ulaş Aydoğan ;

“ Konferansımıza gelerek bizleri onurlandıran Türk Milliyetçiliğinin kıymetli mensuplarıhepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. BaşbuğumuzMerhum Alpaslan TÜRKEŞ Bey’in emirleriyle kurulan, bugün otuz yıllı aşkın bir mücadeleyi geride bırakan, “Devletin Asil Evlatları” nın manevi ocağı olan TÜRKAV, Sayın Prof. Dr. Ruhi ERSOY Beyefendi’yi ağırlamaktan onur duymaktadır.  TÜRKAV Bolu Şubesi olarak varlığımız, Türk milliyetçiliğinin büyük şahsiyeti Ziya GÖKALP’ ten esinlenerek “Tebessüm Ülkücü Bir Erdemdir.” deyişiyle anlam kazanmaktadırAy yıldıza söz veren “Devletin Asil Evlatları” olarak Allah’ın izniyleyapacağımız her faaliyet, kalplerde Türk ülküsünü yakmak, gönüllerde hoş bir seda bırakmak ve yüzlerde ülkücü bir erdemin tebessümünü var etmek içindir. Bunun anlamı TÜRKAV, Bolu’da “Türk Milliyetçiliğini” karakteri haline getirmiş kamu çalışanlarının dayanışma ve kalkınma adresi olmayı ülkü edinmiştirBu düşüncelerle davamızın göz bebeği olan Ülkü Ocaklarımızla birlikte bugün, burada milli kültür, milli kimlik ve milli şahsiyeti” konu alan çok anlamlı bir konferansa ev sahipliği yapıyoruz. Bizleri kırmayarak yoğun gündemi arasında Bolu’nun asil evlatlarına güç veren kıymetli Hocamız Sayın Prof. Dr. Ruhi ERSOY beyefendiye hassaten teşekkürlerimizi sunuyoruz. Şunu belirtmek isterim ki, TÜRKAV Bolu Şubesi olarak bu etkinlik vakfımız için önemli anlamlar ihtiva etmektedir. 

Bilinmelidir ki bundan sonra Bolu’da her yönüyle örnek olan, ilim ve terakkiyi kendine ülkü edinmiş, vatanın bölünmez bütünlüğünü, birlik ve beraberliğini, büyük Türk milletinin ali menfaatlerini mukaddesatı bilen Milliyetçi bir memur hareketi vardır. Sözlerime burada sözün gerçek sahibine bırakarak son veriyor, hepinize katılımınızdan dolayı teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum. “ dedi