Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

REHA ERGİNER: “İLK YARIYI İYİ BİR YERDE BİTİRMEK İSTİYORUZ”

REHA ERGİNER: “İLK YARIYI İYİ BİR YERDE BİTİRMEK İSTİYORUZ”
Boluspor Teknik Direktör Reha Erginer, “Sahada yakaladığımız standardı bir tık ileri taşımak için istikrara ihtiyacımız var. Skor istikrarına da ihtiyacımız var. İstediğimiz sonuçları alarak ilk yarıyı iyi bir yerde bitirmek istiyoruz” dedi.

Boluspor, Spor Toto 1. Lig'in 15. haftasında Ümraniyespor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Kulübün Karaçayır mahallesinde bulunan tesislerinde antrenmanlarına sürdüren ve galibiyet serisine devam etmek isteyen kırmızı-beyazlı takımın teknik direktörü Reha Erginer ve oyuncular açıklamalarda bulundu.

“Skor istikrarına ihtiyacımız var”

Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, skor istikrarına ihtiyaçları olduğunu ve ilk yarıyı iyi bir yerde bitirmek istediklerini belirterek, “Önümüzde çok önemli ve zor bir Ümraniyespor deplasmanı var. Sahada yakaladığımız standardı bir tık ileri taşımak için istikrara ihtiyacımız var. Skor istikrarına da ihtiyacımız var. Ligin altıyla üstü arasında puan marjı çok az. Devre arasına kadar yerimizi doğru bir yerde konumlanabilmek için bu istikrara ihtiyacımız var. Bu maç bizim için çok önemli. Dün maç oynadık. Bugün Ümraniyespor maçı hazırlıklarına başlayacağız. Bizim için çok kısa bir hazırlık süresi kalacak ama lig çok yoğun. Eyüpspor maçıyla beraber 20 günde 6 maç oynayacaktık. 2’sini geçtik. Önümüzde çok zorlu maçlar da var. Bu tempoya ayak uyduracağız. İstediğimiz sonuçları alarak ilk yarıyı iyi bir yerde bitirmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

“Oyun anlamında fazla eksiğimiz olduğunu düşünmüyorum”

Oyuncu Hakan Bilgiç, “Önümüzde daha önemli bir maç var. İçeride gösterdiğimiz galibiyeti, istek ve arzuyu deplasmanda da en azından sonuç olarak almak istiyoruz. Oyun anlamında fazla eksiğimiz olduğunu düşünmüyorum. Deplasmanda alacağımız güzel bir galibiyet bizi çok daha farklı yerlere taşır” ifadelerini kullandı

“Başa çıkamayacağımız takım olmadığını düşünüyorum”

Ali Keten de Ümraniyespor'un ligin iyi takımlarından biri olduğunu belirterek, “Kendi mücadelemizi verdikten sonra yenemeyeceğimiz takım ya da başa çıkamayacağımız takım olmadığını düşünüyorum. Eyüpspor maçı da buna bir örnek. Ümraniye maçını kazanırsak, devre arasına kadar ligdeki kısa mesafeleri aştıktan sonra ikinci yarı için daha iyi şansımız olacak” ifadesini kullandı.

Etiketler: bolu haberler