Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

RASİM ÖZDEMİR'DEN SERT TEPKİ

RASİM ÖZDEMİR'DEN SERT TEPKİ
Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, başka illerden getirilerek Abant Tabiat Parkı yoluna bırakılan başı boş köpeklerle ilgili, “Bu soğukta bu hayvanlardan bir tanesi ölse bunun hesabını nasıl vereceksiniz? Bunu yapanlar karaktersizdir. Hepsini Allah'a havale ediyorum" dedi.

Abant Tabiat Parkı yolu üzerinde başka illerden getirildiği iddia edilen onlarca sokak köpeği ormanlık alanlara salındı. Çevredeki vatandaşların ve işletmecilerin dikkatini çeken köpekler, soğuk kış günlerinde yiyecek bulmakta zorlandı. Bunun üzerine hayvanseverler ve Bolu Belediyesi ekipleri, köpeklere mama dağıttı.

“ALLAH’TANDA MI KORKMUYORSUNUZ?”

Bolu Belediye Başkan yardımcısı Rasim Özdemir, "Bu soğukta bu köpekleri buraya bırakanları Allah'a havale ediyorum. Çevre illerden sıklıkla bu bölgelere köpek bırakıyorlar. Nasıl olsa belediye toplar bakar diye sürekli Bolu'ya getirip köpekleri salıyorlar. Bolu sınırları içerisindeki her can tabi ki bizim emanetimizdir. İyi ki bizim haberimiz oldu da ilgilendik. Bu köpekleri buralara bırakanlara sesleniyorum. Hiç düşünmüyor musunuz bu canlar burada ne yer ne içer? Ya hayvanseverlerin, belediyenin haberi olmasaydı. Allah'tan da mı korkmuyorsunuz? Bu soğukta bu hayvanlardan bir tanesi ölse bunun hesabını nasıl vereceksiniz? Bunu yapanlar karaktersizdir. Hepsini Allah'a havale ediyorum." dedi.