Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

PLAY OFF’LARDA HEYECAN DORUKTA

PLAY OFF’LARDA HEYECAN DORUKTA
Bolu 1.Amatör Küme Play-Off maçlarında hafta sonu birbirinden heyecanlı karşılaşmalar oynandı. Havanın soğuk olmasına rağmen futbolseverler oynanan 3 karşılaşmaya da ilgi gösterdiler. Oynanan karşılaşmaların ardından Play-Off’ta ilk yarı sona ererken Özel İdarespor ilk yarıyı lider tamamladı. Karşılaşmalar ara vermeden önümüzdeki hafta devam edilecek


BOLU BELEDİYESPOR 90’DA 3 PUANA KAVUŞTU

Bolu Belediyepor ile Kıbrıscıkspor günün ilk karşılaşmasında karşı karşıya geldiler. Geçtiğimiz haftalarda galibiyeti olmayan sadece bir beraberliği olan Bolu Belediyespor haftaya damgasını vurdu. Geçtiğimiz hafta 7 gol atan Kıbrıscıkspor, Bolu Belediyespor karşısında hayal kırıklığı yaşattı. Karşılaşmaya Belediyespor hızlı başladı. İlk 15 dakikada istediği gole Ahmetcan Akman ile kavuştu. Bu golün ardından Kıbrıscıkspor toparlanmak istese de bulduğu gol pozisyonlarını cömertçe harcadı. Belediyespor kalecisi Enis Volkan adeta kalesini gole kapadı. İlk yarıda 1-0 sona erdi. İkinci yarıda Kıbrıscıkspor beraberliği yakalamak Bolu Belediyespor ise skoru koruyup sahadan galip gelmek istiyordu her iki takımda ikinci yarının ilk 30 dakikasında karşılıklı ataklar buldu. Kıbrıscıkspor maçta çok istediği gole maçın son dakikalarında kavuştu. Bu golün ardında uzatma dakikaları ile ikinci golü hedefleyen Kıbrıscıkspor hiç beklemediği şekilde Bolu Belediyespor’dan karşılık gördü.  Gelişen atakta Kıbrıscıkspor takımı topa ceza sahası içinde el ile müdahale edince Bolu Belediyespor penaltı kazandı. Penaltı atışını gole çeviren tecrübeli oyuncu Serhat takımını 2-1 öne geçiren golü atarak Play-Off karşılaşmalarında Belediyespor’un ilk 3 puanını almasını sağladı. Geçen haftayı farklı galibiyetle tamamlayan Kıbrıscıkspor rakibinden şok bir yenilgi aldı.

TAŞKESTİ, ÖZEL İDARE’YE GEÇİT VERMEDİ

Lider Özelidarespor, Taşkestispor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya hızlı başlayan Özelidarespor karşılaşmanın başlarında istediği gole Hazal ile kavuştu. Sağ taraftan gelişen atakta ceza sahasına yapılan ortaya şık bir kafa vuruşu ile takımını 1-0 öne geçirdi.

Önde olmanın avantajı ile farkı açmak isteyen Özel İdarespor, Taşkesti kalesine yüklense de buna rakip izin vermedi. Son dakikalara kadar çekişmeli geçen karşılaşmada Taşkestispor karşılaşma boyunca istediği gole maçın son anlarında kavuştu. Zaman zaman duran karşılaşmada 10 dakikalık uzatma bölümünde başka gol olmayınca iki takımlar 1’er puana razı oldu.

DÖRTDİVANSPOR, ALADAĞASPOR’A PATLADI

Liderin puan kaybetmesi sonrasında alacağı galibiyetle şampiyonluk yolunda kıyasıya bir yarışa girmeye hazırlanan Aladağspor, umduğunu bulamadı. Geçtiğimiz hafta ağır bir yenilgi alarak taraftarını üzen Dörtdivanspor’da alacağı galibiyetle taraftarlarını mutlu etmek istiyordu. Karşılaşmaya Aladağspor hızlı başladı maçın hemen başlarından rakip kalede golü bularak 1-0 öne geçti. Bu golün ardından kısa bir şok yaşayan Dörtdivanspor maçtan kopmayıp maça ortak olmak istedi. İlk yarı Aladağspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarı sahada bambaşka bir Dörtdivanspor vardı. Galibiyeti isteyen golü koklayan arka arka ataklar geliştirip Aladağspor’a sıkıntılı anlar yaşattı. Dörtdivaspor çok istediği gole de İbrahim Özel ile kavuşup skoru 1-1’e getirdi. İkinci gol için rakip kaleye yüklenen Dörtdivanspor İbrahim Özer ile skoru 2-1’e getirdi. Kalesinde ikinci golü gören Aladağspor oyundan tamamen düşerken Dörtdivanspor’da İbrahim Özer bir kez daha sahneye çıkıp takımı adına skoru 3-1’e getirdi. Bu golden sonra başka gol olmayınca Dörtdivanspor aldığı galibiyetle büyük bir moral bulup tekrar şampiyonluk potasına girerken, liderin berabere kaldığı haftada Aladağspor ise kaybederek büyük bir yara aldı. Karşılaşmada Dörtdivanspor’dan Serkan Kaya ve Aladağspor’dan Ahmet Erdoğan kırmızı kart gördü.

HAFTANIN ENLERİ

Haftanın Takımı: Bolu Belediyespor

Haftanın Futbolcuları:  İbrahim Özer-Dörtdivanspor- Enis-Volkan Bolu Belediyespor

Haftanın Teknik Direktörü:  Feridun Türedi-Bolu Belediyespor

Haftanın Hakem Triosu: Can Turgut, Batuhan Topçu, İlker Akdeniz 

Haftanın Hayal Kırıklığı: Özel İdarespor 

Haftanın sonuçları

Bolu Belediyespor: 2 Kıbrıscıkspor: 1

Özel İdarespor: 1 Taşkestispor: 1

Aladağspor:1 Dörtdivanspor:3

5.HAFTANIN ARDINDAN OLUŞAN PUAN DURUMU İSE ŞÖYLE:

TAKIMLAR                        O         G         B         M        A         Y         AV.     PUAN

1-ÖZEL İDARESPOR        5          3          2          0          13        5          8          11       

2-ALADAĞSPOR               5          2          1          2          7          7          0          7         

3-TAŞKESTİSPOR             5          2          1          2          8          9          -1         7         

4-DÖRTDİVANSPOR        5          2          1          2          10        12        -2         7

5-KIBRISCIKSPOR           5          1          2          2          6          8          -2         5         

6-B.BELEDİYESPOR        5          1          1          3          5          8          -3         4

 

Etiketler: bolu haberler