Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

PAZARLAR AREFE GÜNÜ AKŞAMINA KADAR AÇIK

PAZARLAR AREFE GÜNÜ AKŞAMINA KADAR AÇIK
Bolu Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Altındal, Arefe günü akşamına kadar Bolu Pazarının halka açık olacağını açıkladı.

Bolu Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası’ndan Bolulu vatandaşlara Pazar alışverişi yapabilmeleri için büyük kolaylık.

“SEBZE MEYVE FİYATLARINDA OLDUKÇA DÜŞÜŞ OLACAKTIR”

Bolu’da Pazartesi günleri kurulan büyük pazarın arefe gününe kadar açık olduğunu açıklayan Oda Başkanı Mustafa Altındal; “Ramazan Bayramımıza sayılı günler kaldı. Müşterilerimizin rahat ve huzurlu bir şekilde bayram alışverişlerini yapmaları için Pazar tezgahlarımız tuhafiye pazarımızda dahil yarından itibaren Arife akşamına kadar açık olacaktır. Havaların sıcaklaşması sebebiyle sebze meyve fiyatlarında oldukça düşüş olacaktır. Bu düşen fiyatları bu pazarcı esnaf kardeşleriniz bayram haftası pazarlarımızda fiyatlara yansıtacağız” dedi.

“VATANDAŞLARIMIZ RAHATLIKLA BAYRAM ALIŞVERİŞLERİNİ PAZARLARIMIZDAN YAPSINLAR”

Bolulu vatandaşlara bayram alışverişlerini pazarlardan yapma çağrısında bulunan Altındal; “Bizler marketler gibi fırsatçılık nedir bilmeyiz yapamayız. Bir ürünün ederi neyse bizde odur biz onu biliriz. Vatandaşlarımız rahatlıkla bayram alışverişlerini pazarlarımızdan yapsınlar. Bizde şahsım ve oda yönetimi olarak her zaman sahada ve müşterilerimizin yanında olacağız. Hepinize bereketli alışverişler diler, Ailenizin mübarek Kadir gecenizi kutlar hayırlara vesile olmasını diler, Mübarek Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutlarım” şeklinde konuştu.

Etiketler: bolu haberler