Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

PAZARCILAR YARIN 7 MAHALLE VE 1 İLÇEDE TEZGÂHLARINI AÇIYOR

PAZARCILAR YARIN 7 MAHALLE VE 1 İLÇEDE TEZGÂHLARINI AÇIYOR

Tam kapanma sürecine girilmesiyle faaliyetlerine son verilen semt pazarları, yarın 10.00 ile 17.00 saatleri arasında, Bolu Ana Pazarı Bahçelievler, Sağlık, Kalıcı Konutlar, Beşkavaklar, Çıkınlar, Karaçayir, ve Sümer mahallelerinde ve Gerede’de kurulacak.

Haber: Ali Çağrı Demirtaş

Salgınla mücadele tedbirleri kapsamında 29 Nisan’da tam kapanma sürecine girilmesinin ardından, 17 günlük tam kapanmada semt pazarlarının faaliyetlerine son verilmesi üzerine, manav reyonu bulunan zincir marketlerin belli saatleri arasında açık olması durumuna tepki gösteren pazarcılar, alınan son karar ile yarın tezgâhlarını açabilecek.

Bu doğrultuda, yarın 10.00 ile 17.00 saatleri arasında; Bolu Pazarı, Kalıcı Konutlar, Sağlık, Bahçelievler, Sümer, Çıkınlar, Karaçayır, Beşkavaklar mahalleleri ile Gerede pazarı kurulacak.

Cumartesi günü kurulacak ilçe ve semt pazarlarına ise sebze ve meyve tezgâhları dışında peynir zeytin yani şarküteri tezgâhları ve kuruyemiş bakkaliye gıda ürünleri satan esnaflar da tezgâhlarını açacak.

Pazarcılar Cumartesi günü Bolu İl Sınırları içerisinde Bolu Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası’ndan aldığı Faaliyet Belgesi ile izinli sayılacak.

Kırsal kesimlerde köy gibi yerleşim yerlerinde vatandaşların mağdur olmaması için Seyyar sebze satışına da izin verilecek. Ayrıca bitki ve tohum satışı yapan esnaflarda tezgâhlarını açabilecek.
Etiketler: bolu haberler