Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“PAZAR ESNAFIMIZ DURGUNLUKTAN ŞİKÂYETÇİ”

“PAZAR ESNAFIMIZ DURGUNLUKTAN ŞİKÂYETÇİ”
CHP Kadın Kolları Başkanı Zuhal Işın Toker ve kadın kolları üyeleri Kalıcı Konutlar mahallesinde bulunan semt pazarında giderek esnaf ziyareti yaptı. Toker, “Pazar esnafımız durgunluktan çok şikayetçi. Dertlerini isteklerini dinledik, notlar aldık” dedi.


Haber: Aslı Akış

Kalıcı Konutlar Mahallesi’nde bulunan semt pazarına giderek burada pazar esnafını ziyaret eden CHP İl Kadın Kolları Başkanı Zuhal Işın Toker ve kadın kolları üyeleri esnafın dertlerini dinledi. Pazar esnasının durgunluktan şikâyetçi olduğunu dile getiren Toker, amaçlarının yardımcı olmak olduğunu söyledi.

“AMACIMIZ YARDIMCI OLMAK”

Pazar esnası ziyaretinin ardından açılamada bulunan CHP Kadın Kolları Başkanı Zuhal Işın Toker; “CHP İl Kadın Kolları yönetimi olarak Kalıcı Konutlar pazarında idik. Pazar esnafımız durgunluktan çok şikayetçi. Dertlerini isteklerini dinledik, notlar aldık. Amacımız yardımcı olmak verdiğimiz sözlerin yerine getirilmesi için çaba sarfetmek. Seçim zamanı değil her fırsatta yanlarında olmak, güzel kentimizde verilen hizmetlerin takipçisi olmak” şeklinde konuştu.