Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

"PAYLAŞIM İŞÇİNİN PARASINI ÖDEMEYEN ŞAHIS VE FİRMALARA"

Bolu'nun en sevilen esnaflarından olan İlhami Akça, bir internet sitesinin kendisine yönelik yaptığı karalama paylaşımına, "Şahsım ile ilgili yapılan paylaşım gerçeği yansıtmadığı gibi geçmiş paylaşımımdan yaptığım yorumlar birleştirilerek amacı ve anlamı dışında lanse edilmiştir" ifadelerini kullandı.

Ak Parti Bolu İl Başkan Yardımcısı İlhami Akça, bir internet sitesinin kendisine yönelik yaptığı karalama paylaşımıyla ilgili açıklamalarda bulundu. 

"PAYLAŞIM İŞÇİNİN PARASINI ÖDEMEYEN ŞAHIS VE FİRMALARA"
Paylaşımın işçinin parasını ödemeyen, ödemelerini kasti yapmayan şahıs ve firmalara olduğunu belirten İlhami Akça, "Paylaşımımda yapılan bir yoruma cevap verirken soruyu ve cevabı farklı yorumlardan alıp sanki esnafımıza hakaret edercesine yorum yaptığım lanse edilmiştir. Oradaki cevabım işçisinin parasını ödemeyen,ödemelerini kasti yapmayan şahıs  ve firmalara yöneliktir" dedi.

"18 YILLIK BOLU ESNAFIYIM"
Şahsına yapılan bu karalamaya kısa sürede dava süreci başlatacağına değinen Akça, "Esnafımızın dilinden en iyi anlayabilecek olan 18 yıllık bir Bolu Esnafıyım. Haber sitesinde  yazılan sözleri tasvip etmem mümkün değildir. Tek bir haber sitesinin kasti ve kişiliğimi hedef alarak yaptığı bu paylaşım kabul edilebilir değildir.Hakkımda Yapılan bu haberin Şahsımı ve Partimi Karalama Amaçlı yapıldığını , Şahsıma yapılan bu karalamaya kısa sürede dava süreci başlatacağımı sizlere bildirmek isterim" şeklinde konuştu.

İlhami Akça yorumcular arasında atışma olması ve birbirlerinin kalplerini kırmaması niyetiyle paylaşımı kaldırdığını belirtti.