Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

PARK VE YEŞİL ALANLARDA YAZ BAKIMI SÜRÜYOR

PARK VE YEŞİL ALANLARDA YAZ BAKIMI SÜRÜYOR
Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, mesai yapan Bolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışanlarını ziyaret etti, yaptıkları çalışmalar ile ilgili bilgi aldı. Özdemir, havaların ısınmasıyla birlikte park ve yeşil alanlarda çalışmalara hız verdiklerini söyledi.


Özel Haber: Aslı Akış

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın talimatlarıyla Bolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yaz aylarının gelmesiyle birlikte park ve yeşil alanlarda yaptıkları çalışmalarına hız verdi. Ekipler gece gündüz demeden çalışıyor. Bolu genelinde bulunan parklarda, orta refüjlerde ve kaldırımlarda hummalı çalışma yapılıyor. Parklarda, oyun gurupları, oturma bankları, bakım onarımların yanı sıra çim biçme çalışmalarıyla birlikte tüm mahallelerde sürgün ot alma işlemleri ve orta refüjlerde ot biçme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Kalıcı Konutlar yolu üzerinde çalışma yapan Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışanlarını Park Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri ile ziyaret eden Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir çalışanlar ile sohbet ederek işlerinde kolaylıklar diledi.

TÜM PLANLAMALAR YAPILDI

Bolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışmaları hakkında bilgiler veren Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir; “Park ve bahçelerin planlamasını yapıldı. Bu seneye hazırız. Arkadaşlarımızla birlikte çalışan arkadaşlarımızı dolaşıyoruz. Ben kendilerine çok teşekkür ediyorum. Arkadaşlarımız gerçekten özverili bir şekilde çalışıyorlar” dedi.

“İKLİM AÇISINDAN BOLU ÇOK YAĞMUR ALIYOR”

Özdemir, Bolu’nun iklim koşullarına bakıldığında bu mevsimde çok fazla yağış aldığına dikkat çekerek ; “İklim açısından Bolu zor, çok yağmur alan bir bölge, yeşil alanımız 1 Milyon 600 bin metre kare. Biz bu alanda bakım çalışması, bitki çalışması yapıyoruz. Bu alanlarımızın bakımı diğer illerle kıyaslandığı zaman daha zor” diye konuştu.

“BİÇİLMEYEN, TEMİZLEYEN OTLARIMIZ KALMAYACAK”

Geçtiğimiz yıl bir takım eksiklikler olduğunu da belirten başkan yardımcısı Rasim Özdemir; “Bu yıl eksikliklerimizi tamamladık. Arkadaşlarımız çalışıyorlar. Zaman zaman sorunlarımızda ortaya çıkıyor. Çok yağmur yağması sebebiyle çalışmalarımız aksıyor. Arkadaşlarımız yağmur yağarken çalışamıyor. Çim biçmede makine ekipmanımız yağmur yağarken çalışmıyor. Onlarında bir dönemi var. Tekrardan güneş açtığı otlarımız kuruduğunda çalışabiliyoruz. Tabi bu tür aksaklıklar var. Bu mevsim böyle geçecek ama önümüzdeki haftalardan itibaren güneşin açmasıyla birlikte hemen hemen şehrimizde biçilmeyen, temizleyen otlarımız kalmayacak” ifadelerini kullandı.
Etiketler: bolu haberler