Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“ÖZLEM VE RAHMETLE ANIYORUZ”

“ÖZLEM VE RAHMETLE ANIYORUZ”
S.S. Bolu Esnaf Ve Sanatkârlar Kredi Ve Kefalet Kooperatif Başkanı Ahmet Yoltaş, Bolu’nun Babası Hayırsever İzzet Baysal’ı aramızdan ayrılışının 20. Yılında andı.

 

 

Baysal’ın Bolu’ya yüzlerce eser kazandırdığını söyleyen Ahmet Yoltaş açıklamasında, “, “Bolu'ya, doğduğu topraklara eğitim ve sağlık alanında yüzlerce eser kazandıran, Değerli büyüğümüz İzzet Baysal Babamızı, vefatının 20'nci yıl dönümünde özlem ve rahmetle anıyoruz.

İzzet Baysal, Bolu’nun ve Türkiye’nin yetiştirdiği büyük insanlardan biridir. Sağlıktan spora, kültürden sanata, eğitimden sosyal işlere kadar birçok alanda gerçekleştirmiş olduğu çalışmalar aradan uzun yıllar geçmesine rağmen bugün de tazeliğini korumakta ve hayatımıza olumlu katkılarını sürdürmektedir.

Bizlere düşen merhum İzzet Baysal'ın eserlerine sahip çıkmak, O'nun ölümsüz eserlerini gelecek nesillerimize aktarmaktır.

Gönüllerimizde taht kuran ‘Bolu’nun Babası’ rahmetli Değerli büyüğümüz İzzet Baysal’ ı vefatının 20.yılında hürmetle anıyor, ahiret saadetleri diliyoruz.” ifadelerini kullandı.