Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ÖZKÖYLÜ’DEN YUSUF MERT AÇIKLAMASI

ÖZKÖYLÜ’DEN YUSUF MERT AÇIKLAMASI
Boluspor’un sezon başında Fenerbahçe spor kulübünden kiralık olarak kadrosuna kattığı Yusuf Mert Tunç ile ilgili sosyal medyada yer alan haberlerin ardından Boluspor teknik direktörü Osman Özköylü, açıklamalarda bulundu.

Haber: Burhan Yeşiltaş

Boluspor’un ligde oynadığı 10 karşılaşmada çok az süre alan Yusuf Mert Tunç’un Fenerbahçe Kulübü tarafından devre arasında başka takıma kiralanacağı yönünde çıkan haberler sonrasında Boluspor teknik direktörü Osman Özköylü, kendilerine böyle bir bilginin gelmediğini ifade ederek; “Fenerbahçe Kulübü kendi açısından bir karar almış olabilir. Bunu bizim kulübe başkanımıza ilettiler mi bilmiyorum. Bu takımın teknik direktörü olarak bana böyle bilgi gelmedi” dedi.

Özköylü sözlerine şöyle devam etti: “Bende dün öğrendim. Benim hiçbir bilgim yok Yusuf ile alakalı. Yusuf’u geçen hafta sakatlığından dolayı kadroya alamadık. Dizindeki ödemden dolayı antrenmanda darbe gelmişti. Fenerbahçe kiralık verdiği oyuncuları takip ediyor. Geliyorlar, bizden de bilgi alıyorlar. Bizde oyuncularla ilgili genel düşüncemizi onlara aktarıyoruz. Sezon başından beri gelen süreçte Yusuf çok fazla süre alamadığı için belki daha çok oynayabileceği daha çok şans bulabileceği bir takıma verme noktasında Fenerbahçe Kulübü kendi açısından bir karar almış olabilir. Bunu bizim kulübe başkanımıza ilettiler mi bilmiyorum. Bu takımın teknik direktörü olarak bana böyle bilgi gelmedi.”