Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Özel Nafize Baysal Kreş ve Gündüz Bakımevi

Özel Nafize Baysal Kreş ve Gündüz Bakımevi
Özel Nafize Baysal Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri, Bolu Belediyesi Hayvan Hastanesi ve barınağını ziyaret ettiler. Ziyaret sırasında yanlarında getirdikleri mamaları hayvanlara veren çocuklar, hayvanların mutlu bir yaşam sürdüğünü görerek kendileri de mutlu oldular.

Geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan Bolu Belediyesi Hayvan Hastanesi ve barınağının minik ziyaretçileri vardı…Özel Nafize Baysal Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri barınağı ziyaret ederek hayvanların yaşam koşularını yerinde gördüler… Hayvanların mutlu bir yaşam sürdüğünü gören minik öğrenciler yanlarında getirdikleri mamaları hayvanlara verdiler….  

Ziyaretler ilgili bilgiler veren Özel Nafize Baysal Kreş ve Gündüz Bakımevi müdürü Burçin Şekar, ‘Bolu Belediyesi Hayvan Hastanesi ve Hayvan Barınağına gerçekleştirdiğimiz gezimizde çocuklarla birlikte tedavi gören hayvanları ve tedavisi tamamlanmış hayvanları ziyaret ettik… Çocuklarımız  hayvanları çok sevdi, onlar için  yanlarında getirdiği mama ve battaniyeleri görevlilere teslim ettiler’ dedi.

Şekar, ayrıca hayvanlara en iyi şekilde bakıldığını gözlemlediklerini belirterek, ’Barınan çalışanlarına hayvanlara bu şekilde sevgi ile baktıkları için tüm Barınak çalışanlarına teşekkür ederiz’ dedi