Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ÖZDEMİR'DEN ÇARPICI AÇIKLAMALAR. ÖN PLANA ÇIKMANIN BEDELİNİ ÖDÜYORUZ

ÖZDEMİR'DEN ÇARPICI AÇIKLAMALAR. ÖN PLANA ÇIKMANIN BEDELİNİ ÖDÜYORUZ
Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, yaptığı çalışmalar nedeniyle kendisine farklı yakıştırmalar yapıldığını belirterek, “Ben öncelik olarak Bolu Belediyesi ve Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın başarısı için mücadele ediyorum. Her yaptığım çalışma Başkan Özcan adına yaptığım çalışmadır” şeklinde konuştu.

Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, kendisiyle ilgili merak edilen milletvekili adayı olacak mı ve AK Parti’nin Cumhuriyet Savcılığına gönderdiği dosyalarda niye en çok kendisiyle ilgili iddiaların olduğunu Bolu Gazeteciler Cemiyeti’nin Bayram gazetesine anlattı. Göreve geldikleri günden bu yana üç yıldır vatandaşların cenaze törenlerine ve evlerine taziye ziyaretlerine gittiğini dile getiren Özdemir, “Bir evde acı varsa keder varsa bizim o acıya kedere ortak olmamız gerektiğini düşünüyoruz. Evlenen çiftlere hayırlı olsun ziyaretlerine gidiyorum. Yeni doğan bebeklerimiz var onların ihtiyaçları var onları gidip görüp ihtiyaçlarını gideriyoruz. Sosyal belediyecilik anlamında ne gerekiyorsa yapıyoruz ve bunları Bolu Belediye Başkanımız Tanju Özcan’ın adına yapıyorum kendi adıma yapmıyorum.” dedi.

YAPTIĞIM ÇALIŞMALARI BAZI KESİMLER FARKLI ALGILAMAYA BAŞLADI

Sosyal belediyecilik adına yaptığı çalışmaların bazı kesimler tarafından farklı algılandığına dikkat çeken Özdemir, “Yaptığımız çalışmalarla kentte tanınırlılık oranım arttı. Seçimlerinde yaklaşmasıyla birlikte bu yaptığımız çalışmalar acaba milletvekili adaylığı için mi diye de konuşulmaya başlandı. Benim şuan ki görevim siyaset dışı bir görev. Ben şu an sadece belediyeyi temsilen bir çalışma yapıyorum. Ben yaptığım her çalışmayı başkanımız adına yerine getiriyorum. Bu tür yakıştırmalar, bu tür söylemler oluyor ve olacak. Bu tür söylemler olunca dikkat çekiyorsunuz ve dikkat çekince de tüm güçleriyle sizin üzerinize geliyorlar. Benim hakkımda yapılan şikayetlerinde bu nedenle olduğunu düşünüyorum. Şu ana kadar 7 bin eve gittim. Bizim hızımızı ve çalışmamızı kesmeye çalışıyorlar” diye konuştu.

ÖN PLANA ÇIKMANIN BEDELİNİ ÖDÜYORUZ

Özdemir, AK Parti Bolu İl Başkanlığı tarafından kendileri hakkında Cumhuriyet Savcılığına gönderilen evraklarla ilgili de açıklamalarda bulunan Özdemir, şunları söyledi:

“Ön plana çıkmanın bedelini ödüyoruz. Bir dosya hazırlanıyor ve dosyanın üçte ikisi benimle ilgili. Dosyada hakkımda hırsızlık yaptı, rüşvet aldı gibi hiçbir suçlama yok. Alnımız ak. Benim siyaset yaptığım, köy köy dolaşıp vatandaşlarla toplantı yapmışım ve il genel meclisi üyeleri de benimle gelmiş gibi iddialar var. Bu suç mu anlamak mümkün değil. Memur olmam ile ilgili de iddialar var bu müfettişler tarafından incelendi.”