Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ÖZDEMİR SORDU MERAŞ TRANSFERE AÇIKLIK GETİRDİ

ÖZDEMİR SORDU MERAŞ TRANSFERE AÇIKLIK GETİRDİ
MERAŞ’TAN ÖZDEMİR’E ZİYARET

Boluspor’un eski oyuncusu ve A milli takım oyuncusu Umut Meraş Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir’i ziyaret etti. Macaristan maçında giydiği Milli takım formasını hediye eden Meraş’a transfer dedikodularını ise Başkan Yardımcısı Özdemir sordu. 

Boluspor alt yapısından yetişerek A takıma kadar yükselen ve ardından Bursaspor’a transfer olan A Milli Takım oyuncusu Umut Meraş, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı ve Başkanlık Sözcüsü Rasim Özdemir’i ziyaret etti. Ziyaretinde Macaristan maçında giydiği formayı Başkan Yardımcısı Özdemir’e hediye eden Meraş, Özdemir’in sorduğu transfer haberlerine ise samimi bir şekilde cevap verdi.

Başkan Yardımcısı Özdemir Meraş’ın Boluspor alt yapısından yetişen önemli bir transfer olduğunu vurguladı. Özdemir konuşmasında şu ifadelere yer verdi, “Milli Futbolucumuz Umut Meraş’a beni ziyaret ettiği için teşekkür ederim. Boluspor yönetiminde olduğum dönemde Umut Meraş Boluspor’un alt yapısından yetişen önemli bir futbolcumuz. Yönetimde olduğum dönemde Bursaspor’a gitti. Bursaspor’dan sonra adım adım yükseleceği belliydi. Şuanda Türkiye’de en çok konuşulan isimlerden bir tanesi oldu ve Milli Takıma kadar da yükseldi. Kendisi de bizleri ve Bolu’yu unutmuyor. Sık sık bizleri ve Bolu’yu ziyaret ediyor.”

“AVRUPA’DA KALMAK İSTİYORUM”

Özcan gazetecilik günlerimi özledim diyerek Meraş’a transfer sorusu iletti ve Meraş, “Hedeflerim doğrultusunda ayrılmak istiyorum. Fakat 1 ay daha vakit var gibi gözüküyor. Türkiye’de isteyen kulüpler var fakat Avrupa’da kalmak istiyorum. Avrupa’da futbol kariyerimi devam ettirmek istiyorum. Avrupa’da kendimi daha çok geliştirmek istiyorum. Bolu’da oynadığım süre boyunca ve A Milli Takım yolunda kardeşlerime saha içi ve saha dışında örnek olabilmekti. Bu başardığım için çok mutluyum.” Dedi.

“BURADAN GELEN TEKLİFLERİ HER ZAMAN AÇIĞIM”

Bolu’nun kendisinde farklı bir yer edindiğini ifade eden Meraş, yeni yönetimin hedefe ulaşacağını ifade etti. Meraş konuşmasına şu şekilde devam etti, “Gerçekten Bolu Tabiatın Kalbidir. İlk futbol anılarımı burada yaşadığım için Bolu’dan asla vazgeçemem. 2 yıl play-off oynadık ama başaramadık. Çok istiyorduk ama olmadı. Sizin yeni yönetiminiz ile inşallah bu sene başaracaksınız. Yeni yönetiminiz ile güzel şeyler yapacağınızı düşünüyorum. Bolu benim ilkim olduğu için buradan gelen teklifleri her zaman değerlendireceğim.”

Etiketler: bolu haberler