Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ÖZDEMİR MÜJDEYİ VERDİ

ÖZDEMİR MÜJDEYİ VERDİ
Bolu Belediyesi ve Boluspor Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, BStore’ya yaptığı ziyarette, BStore’nin başka bir yere taşınması için çalışmaların başladığını, mağazayı Kent Meydanı’nda bir alana taşımayı düşündüklerini ifade etti.

Haber: Tuğra GÜLEN

Bolu Belediyesi ve Boluspor Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, BStore’da yapılan %50 indirim kampanyasının ardından mağazayı ziyaret etti. BStore’dan alışveriş yapan Özdemir, burada, BStore’nin şehir merkezinde daha uygun bir alana taşınacağı müjdesini verdi.

BStore’nin yeni yeri için yönetim ve taraftarlardan gelen talepleri değerlendirdiklerini ifade eden Özdemir, BStore Tanıtım Sorumlusu yönetici İlhami Akça’dan satışlar ile ilgili de bilgi aldı.

“NE GEREKİYORSA YAPACAĞIZ”

BStore Tanıtım Sorumlusu yönetici İlhami Akça, BStore’nin bulunduğu yerin uygun olmadığını ve Bolu Belediyesi’nin desteğiyle daha merkezi bir alana taşınmasını talep ettiklerini söyledi. Bunun üzerine Bolu Belediyesi ve Boluspor Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, “Bir alan belirleyelim oraya taşınması için ne gerekiyorsa yapalım. Eğer taraftar olsaydı stadın arkasında bir yer yapmak için talep olmuştu. Stadın asıl taraftar girişi arka taraf. Orayla ilgili yönetim kurulu bir istekte bulundu. Orası da olabilir. Diğer bölgeler de olabilir. Ne gerekiyorsa yapacağız. Boluspor hepimizin değeri. Bu sene herkes elini taşın altına koydu. Taraftar da, yönetim de, siyasiler de. Hangi siyasi parti olursa olsun herkes el birliğiyle çalışıyor. Bu çalışma ve heyecan Bolu’ya da yansıdı. Ciddi bir manada heyecan oluştu. İnşallah transferler bitecek, sezona da güçlü bir şekilde başlarsak bu heyecan devam eder ve sonunu getiririz diye düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

“STORE ARTIK DAHA KURUMSAL OLACAK”

İlhami Akça ise, BStore’un yeni mağazasında daha kurumsal bir yapıya kavuşacağını belirterek, “Sizlerin de desteğiyle taraftarın bunun olacağından hiç şüphesi olmasın. Store artık daha kurumsal olacak. Vatandaşlarımız istediği her ürünü bulabilecek, her ürünü alabilecekler. İnternet sitesini de faaliyete geçireceğiz inşallah. Bunlardan kimsenin şüphesi olmasın. Boluspor emin ellerde” şeklinde konuştu.