Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ÖZDEMİR, İHTİYAÇ SAHİBİ HERKESİN YANINDA

ÖZDEMİR, İHTİYAÇ SAHİBİ HERKESİN YANINDA
Bolu Belediye Başkanlığı Sözcüsü ve Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, günlük çalışma temposu içinde Bolu Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü koordinesinde evde bakıma muhtaç kişilere hasta ziyaretleri gerçekleştiriyor, geçmiş olsun dileğinde bulunarak ihtiyaç ve taleplerini dinliyor. Özdemir, Sultan ve Ahmet Özkan çiftine ziyareti sonrasında; “Ahmet amca 7 yıldır Sultan teyzeye hasta yatağında bakıyor, ilgileniyor. Sultan teyze de “Kurban olurum ona” diyor. Hasta ziyaretlerinde bizi duygulandıran bir diyalog” duygusal paylaşımda bulundu.

Haber: Aslı Akış

Tüm dünyayı etkisi altına alan koranavirüs nedeniyle daha izole günler yaşıyoruz. Bu dönemden en çok etkilenenlerin başında ise 65 yaş ve üzeri büyüklerimiz geliyor. Risk grubunda olmaları nedeniyle sokağa çıkma kısıtlamasında olan yaşlılarımız hiç olmadığı kadar desteğimize ihtiyaç duyuyor.

Geçtiğimiz hafta sonu mesaisinde Kültür Mahallesinde ikamet eden 80 yaşındaki Sultan ve Ahmet Özkan çiftini evine giderek geçmiş olsun dileğinde bulunan Bolu Belediye Başkanlığı Sözcüsü ve Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir ve Sultan Özkan’ın sağlı durumu hakkında da bilgi aldı.

Rahatsızlıkları nedeniyle gününü evde geçiren hastaları ve hasta yakınlarını ziyaret eden Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, onların yalnız olmadıklarını hissettirerek bir nebze mutlu olmalarını amaçladıklarını belirtti.

Bolu Belediye Başkanlığı Sözcüsü ve Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, sağlığın insanın en büyük hazinesi olduğuna dikkat çekerek; “Hayata küsmeden, en olumsuz şartlarda bile hep yapılabilecek güzel şeylerin olduğunu düşünerek hareket etmek gerekir. Hastalıkla mücadele etmek zorunda kalan değerli büyüklerimin; ihtiyaçlarını, sıkıntılarını soruyoruz ve elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz. Sağlık hayattaki en önemli şey ve Allah kimseyi sağlığından etmesin” dedi.

“İNSANI İNSAN YAPAN, VİCDANI VE MERHAMETİDİR”

Özdemir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında;  “İnsanı insan yapan, vicdanı ve merhametidir. Yoksa hepimiz etten, kemikten, bedenden ibaretiz. Ahmet amca 7 yıldır Sultan teyzeye hasta yatağında bakıyor, ilgileniyor. Sultan teyze de  “Kurban olurum ona” diyor.  Bolu Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü olarak yaptığımız hasta ziyaretlerinde bizi duygulandıran bir diyalog” ifadelerine yer verdi.

Hasta ve hasta yakınları ise evlerine gelerek kendilerini ziyaret eden Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir ve Bolu Belediyesine teşekkür ederek çalışmaları için başarılar dilediler.
Etiketler: bolu haberler