Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ÖZCAN’DAN VATANDAŞLARA TEŞEKKÜR

ÖZCAN’DAN VATANDAŞLARA TEŞEKKÜR
CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, aday tanıtım programına katılan vatandaşlara teşekkür ederek, “Beni yalnız bırakmayan binlerce vatandaşımıza teşekkür ediyorum” dedi.


17 Temmuz Spor Salonunda düzenlenen “Aday tanıtım ve proje toplantısı” yaklaşık iki bin kişinin katılımıyla gerçekleşti. Bin beş yüz kişilik salonun tribünleri kısa sürede dolarken, yaşanan yoğunluk nedeniyle yüzlerce kişide dışarıda bekledi. Ellerindeki Türk bayraklarını dalgalandıran vatandaşlar, Özcan’ın salona girmesiyle birlikte büyük coşku yaşadı.

Sahneye çıkan Özcan, salon dışında kalan yüzlerce vatandaştan özür dileyerek, “Keşke Bolu’da çok büyük salonlarımız olsa da kimse dışarıda kalmasa. Ama emin olun o salonları da yapacağız. Hepinizden özür diliyorum. Hakkınızı helal edin. Salondaki herkesi sosyal medyadan canlı yayın yapmasını rica ediyorum. Dışarıda kalan vatandaşlarımızın da projelerimizi dinlemeye hakkı var” dedi.

FOTOĞRAF ÇEKTİRMEK İÇİN DAKİKALARCA BEKLEDİLER

Toplantının sonunda platformun kurulu olduğu bölgeye gelen vatandaşlar, Tanju Özcan’la fotoğraf çektirmek için dakikalarca sıra bekledi. Vatandaşların isteğini kırmayan Özcan, herkesle fotoğraf çektirdi.

“HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜRLER”

Büyük bir coşkuyla gerçekleştirilen proje toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Özcan, “Çok önemli bir günde bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkürü borç bilirim. Yakın ilgi ve desteklerinize teşekkür ediyorum. Her zaman dediğim gibi biz Bolu’yu birlikte yönetmeye talip olduk. Güzel günler çok yakında” diye konuştu.