Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ÖZCAN’DAN ERDOĞAN’IN MÜLTECİ AÇIKLAMASINA TEPKİ GELDİ

ÖZCAN’DAN ERDOĞAN’IN MÜLTECİ AÇIKLAMASINA TEPKİ GELDİ
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, “Son 7 yıldır en fazla mülteciye ev sahipliği yapan ülkeyiz. Bu sorumluluğu yerine getirmeye devam edeceğiz.” sözlerine karşılık paylaşımda bulunarak; “yoksulluğun tavan yapmasını marifetmiş, övünülecek bişeymiş gibi anlatıyorlar. İnşallah kendi ülkemizde mülteci durumuna düşmeyiz” dedi.

HABER: ASLI AKIŞ

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, mültecilere yönelik açıklamalarıyla sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. Son olarak, Küresel Parlamenterler Konferansı'na video mesaj gönderen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Türkiye’nin son 7 yıldır dünyada en fazla mülteciye ev sahipliği yapan ülke olduğuna dikkati çektiği açıklamasına, Başkan Tanju Özcan’dan tepki gecikmedi. 

“PES ARTIK”

Özcan, Sosyal medya hesabı Twitter’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, mülteciler ile ilgili ifadelerini eleştirerek; “Ülkemizin sosyal ve ekonomik bozulma sebebini, yoksulluğun tavan yapmasını marifetmiş, övünülecek bişeymiş gibi anlatıyorlar birde. Pes artık. Mülteciler gününüz kutlu olsun. İnşallah kendi ülkemizde mülteci durumuna düşmeyiz.” İfadelerini kullandı. 

Etiketler: bolu haberler