Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“ÖZCAN'A BÜYÜK İLGİ”

“ÖZCAN'A BÜYÜK İLGİ”
CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, "Şehir merkezine turist getirerek, hem şehri güzelleştirmeyi, hem de gelen turistin getirdiği parayla şehre zenginlik katıldığı bir dönem yaşatmak istiyoruz" dedi.


Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, Soylu Otel'de gerçekleştirilen Artvinliler dostluk ve dayanışma yemeğine katıldı.

Özcan, tek tek bütün masaları gezerek vatandaşlarla tokalaştı. Özcan, Bolu'yu çok daha güzel bir şehir haline getireceklerini ifade etti. Özcan konuşmasında "Bolu turizm anlamında Türkiye'nin önde gelen şehirlerinden biri olacak. 35 milyon insanın iki saat içinde ulaşabildiği bir şehir burası. Abant, Gölcük, Yedigöller’i bir kenara bırakırsanız, şehrin merkezine 150-200 bin turist gelmiyor. İşte biz şehir merkezine turist getirerek, hem şehri güzelleştirmeyi, hem de gelen turistin getirdiği parayla şehre zenginlik katıldığı bir dönem yaşatmak istiyoruz. Planlanmış bölgelerde de sanayimizi geliştirip, Türkiye ortalamasının üzerinde işsizliği olan Bolu'da işsizliğin bir nebze olsa da düşmesi için çalışacağız" ifadelerini kullandı.