Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“OYUNUN TAMAMINDA ÜSTÜNDÜK”

“OYUNUN TAMAMINDA ÜSTÜNDÜK”
Boluspor, TFF 1. Lig’in 24. haftasında deplasmanda Menemenspor'u 3-0 mağlup etti Maçın ardından Beypiliç Boluspor teknik direktörü Reha Erginer ve Menemenspor teknik direktörü Ümit Karan açıklamalarda bulundu.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Boluspor teknik direktörü Reha Erginer, “Zor maçlar oynuyoruz. Bundan sonraki her maç zor. Geçen haftaki maç gibi bu maç da 6 puanlık bir maçtı. Zor bir maç olmasına rağmen kolay geçti ama bunu biraz da biz kolaylaştırdık” dedi.

Saha içi performanslar hakkında konuşan Erginer, “İlk yarı da oyun üstünlüğü bizdeydi. Golü de bulduk. İkinci yarı ise oyun üstünlüğü tamamen elimize aldık. Oyunun tamamında üstündük. Güzel bir galibiyet aldık. Bu güzel oyunumuzu ileriki haftalara da taşımak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

"Hakem hataları oyun dengemizi bozdu"

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Menemenspor teknik direktörü Ümit Karan ise, “Farklı mağlubiyetten dolayı üzgünüz. Hak etmediğimiz bir mağlubiyet oldu. Gole gittiğimiz bir pozisyonda Rıdvan'ın sakatlanıp çıkması bizi golden etti” dedi.

Hakem hatalarından yakınan Karan, “Devre sonunda da bir futbolcumuz oyundan atıldı. 10 kişi kaldık. Oyunda hakem arkadaşların son derece olumsuz etkileri oldu. İlk yarı net bir penaltımız verilmedi. Yusuf'un kırmızı kart pozisyonundan önce de ofsayt pozisyonu var. Bu hatlar bütün oyun dengemizi bozdu. Bu maçta hakem hatalarının sayısı çok fazlaydı” ifadelerini kullandı.

Etiketler: bolu haberler