Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

OVADÜZÜ MAHALLESİ YENİ SOSYAL TESİSİ DUALARLA HİZMETE GİRDİ

OVADÜZÜ MAHALLESİ YENİ SOSYAL TESİSİ DUALARLA HİZMETE GİRDİ
Bolu Belediyesi’nin Ovadüzü Mahallesi’ne kazandırdığı Yeni Sosyal Tesis Binası, Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın katılımıyla gerçekleşen törenle hizmete girdi. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, törende yaptığı konuşmada, “Ben yarın bir gün bir yere aday olursam, gelip ‘Bak ben mahallenize Sosyal Tesis yaptım’ diye sizden oy istemeyeceğim. Bizler siyaset yapmak için değil hayır duası almak için bu işleri yapıyoruz. Kubbede hoş bir seda bırakmak için.” dedi.


Bolu Belediyesi Bolu’ya kalıcı eserler kazandırmaya devam ediyor.

Son bir ayda 6 projenin temelini atan Bolu Belediyesi, bugün de Ovadüzü Mahallesi’ne kazandırdığı Yeni Sosyal Tesis Binası için bir açılış töreni düzenledi.

Dualarla hizmete girdi

Mahalle sakinlerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen törende 2 katlı Ovadüzü Yeni Sosyal Tesisi, Başkan Tanju Özcan ve protokol üyelerinin açılış kurdelesini kesmesiyle, dualarla hizmete girdi.

“Örnek bir mahalle sosyal tesisini hep birlikte kazandırmış olduk”

Açılış töreninde konuşan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Yeni Sosyal Tesis Binası’nın Ovadüzü Mahallesi sakinlerine hayırlı olmasını temenni ederek, “Mahallemizin muhtarı gerçekten çok özveri gösterdi. Vatandaşlarımızın da desteği oldu. Kovid sürecinde tamamlandı. İl Genel Meclis Üyemiz Erhan Beykoz emek verdi. Adeta şantiye şefi gibi buralardaydı. Bolumuza örnek bir mahalle sosyal tesisini hep birlikte kazandırmış olduk.  Burası 250 metre taban alanı olan toplam 500 metrekarelik bir bina. Girişte mutfağımız ve çay ocağımız var. Birinci katımızda muhtarlık odamız var. Muhtarımızın, heyetiyle daha rahat çalışabilmesi için. İkinci katta eğitimlerin, seminerlerin, bazı merasimlerin ve kursların yapılabileceği salon var. Bu beni çok mutlu etti. Yapım süreci bir yıldan fazla sürdü. Kovid’den dolayı bazı zor zamanlar geçirdik. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

“Mahallenize sosyal tesis yaptım diye sizden oy istemeyeceğim”

Ardından Dadıç, Karaköy, Karaağaç gibi sonradan mahalle yapılan ama hala köy kültüründe sürdüren mahalleler için sosyal tesislerin öneminin daha fazla olduğunun altını çizen Özcan, halkın hizmetine sunduğu yatırımları “oy amacıyla yapmadıklarını” kaydederek, “Hizmeti oy için yapan insanlardan değiliz. Ben de Bolu’nun evladıyım. Dolayısıyla bu topraklarda iyi anılmak için bu tür görevlere talip olduk. Allah bin kere razı olsun. Bana Bolu’da kimseye nasip olmayan bir şey yaşattınız. Beni 4 kere milletvekili olarak seçtiniz. Arkasından Bolu tarihinde ilk kez hem de belediye başkanlığına seçtiniz. Bunu yaşamış tek kişi olarak şimdiden adımızı tarihe yazdırdık. Bunlar sizlerin sayesinde. Ben yarın bir gün bir yere aday olursam, gelip ‘Bak ben mahallenize Sosyal Tesis yaptım’ diye sizden oy istemeyeceğim. Mahallenize yol yaptım diye sizden oy istemeyeceğim. Onlar belediyenin asli görevleri. Bizler siyaset yapmak için değil hayır duası almak için bu işleri yapıyoruz. Kubbede hoş bir seda bırakmak için.  Gelecekte Tanju Özcan diye bir belediye başkanı geldi. Şunları şunları yaptı. Allah bin kere razı olsun denilsin diye bu görevlere talibiz.” diye konuştu.

Ovadüzü Mahallesi Muhtarı Sedat Öztürk’te konuşmasında “Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile tesisin yapımına katkı verenlere teşekkür etti.

Etiketler: bolu haberler