Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

OSMAN HOCA’DAN OYUNCULARINA UYARI

OSMAN HOCA’DAN OYUNCULARINA UYARI
Boluspor teknik direktörü Osman Özköylü’den oyuncuların derslik konuşma. Deplasmanda oynayacağı Adanaspor karşılaşması hazırlıklarını sürdüren Boluspor’da teknik direktör Osman Özköylü, arka arkaya kazanılan maçlardan sonra futbolcularına teşekkür ederken, “Daha yolun başındayız. Çok işimiz var. Çalışmaya devam edeceğiz” derken futbolcularına önemli hatırlatmalar yaptı.

Boluspor teknik direktörü Osman Özköylü önde olan tarafın kendileri dahi olsa geri çekilerek oynamamaları gerektiğini oyuncularına aktararak; “Benim takımım 3 farkla 4 farkla olsa 5 farkla önde olsa da her zaman önde oynaması lazım. Topu hep öne atacağız. Üstüne basa basa söylüyorum geri çekilerek olmayacak. Galip olabiliriz buna rağmen bunu istemiyorum sizden. Ben geldiğim günden beri söylüyorum. Bu takımda çok iyi yerlere gelecek bunu ben kötü günlerde söyledim. Doğru sistem doğru planlama seni hedefe götürür. Burada bu potansiyel var” dedi.

Özköylü sözlerini şöyle noktaladı: “Benim takımım 3 farkla 4 farkla olsa 5 farkla önde olsa da her zaman önde oynaması lazım. Şuanda yüzde 50 kapasite ile oynuyoruz. Daha çok eksikliklerimiz var. Şuan bir geçiş süresi yaşıyoruz. Bunda şuanda azda olsa başarı gösterdik diyebilirim ama tam hazır değiliz. Mecbur kalmadıkça kesinlikle geri oynamayın, oynanmasını da istemiyorum. Topu hep öne atacağız. Üstüne basa basa söylüyorum geri çekilerek olmayacak. Galip olabiliriz buna rağmen bunu istemiyorum sizden. Ben geldiğim günden beri söylüyorum. Bu takımda çok iyi yerlere gelecek bunu ben kötü günlerde söyledim. Doğru sistem doğru planlama seni hedefe götürür. Burada bu potansiyel var. Ben onu sizlerde görüyorum. Biz rakibe değil, rakip bize önlem alsın arkadaşlar. Öz güveniniz olsun, coşkunuz olsun. Moralinizi üst seviyede tutun. 5 günde iki zorlu maç oynayıp kazanıyorsanız bu takım çok iyi takımdır. Kendinize güvenin. Herkes bu takımı konuşmaya devam edecek çok çalışacağız. Kendinize iyi bakıp her anlamda kazanmaya devam edeceğiz. Buradaki imkanların kıymetini iyi bilin çok şükür çalışıyoruz. İsmimiz bir yerlere geldi. Sizde işinizin kıymetini bilin. Burada şuanda Muhammet’te çok kazanmayı isteyecek, Bilal’de çok kazanmayı isteyecek. Hakan hata yaptı, biz bir şey dedik mi demedik, çünkü tüm hatalar bizim. Her şeyin sorumlusu benim. İyi yaptığınızın sorumlusu sizlersiniz, kötü yaptığınızın sorumlusu benim ben size güveniyorum.”