Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

OSMAN HOCA YENİ TRANSFERİ AÇIKLADI

OSMAN HOCA YENİ TRANSFERİ AÇIKLADI
Boluspor, ikinci yarının ilk maçı olan Osmanlıspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Kırmızı beyazlıların teknik direktörü Osman Özköylü, haftalık düzenlemiş olduğu basın toplantısında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Boluspor teknik direktörü Osman Özköylü son olarak takıma sol bek Emre Öztürk’ü kattıklarını ifade ederek; “Sol bek emre Öztürk aramıza katıldı. Emre zaten benim eski öğrencim. Eski oyuncum. Tanıdığımız bildiğimiz beraber şampiyonluk yaşadığımız bir arkadaşımız. Hem oyuncu kalitesi hem insan kalitesi üst seviyede olan bir kardeşimiz” dedi.

Haber: Burhan Yeşiltaş

“BOLUSPOR KURDUĞU TAKIMLA ÇOK GÜZEL BAŞARILAR KAZANACAK”

Yapılan bütün transferlerde Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı ile istişare halinde olduklarını ifade eden Özköylü; “Sol bek emre Öztürk aramıza katıldı. Emre zaten benim eski öğrencim. Eski oyuncum. Tanıdığımız bildiğimiz beraber şampiyonluk yaşadığımız bir arkadaşımız. Hem oyuncu kalitesi hem insan kalitesi üst seviyede olan bir kardeşimiz. Zaten aldığımız oyuncuların tamamı gerçekten hem kalite anlamında hem insanı yapı anlamında hem karakter anlamında hepsi çok iyi oyuncular. Hepsi bu takıma çok fazla şey katmak için buradalar. Onların katılımı, sakat oyuncuların iyileşmesi diğer oyuncuların performansının artması bizim ligde oynayacak olduğumuz maçlarda bizi çok daha ilerilere taşıyacak. Mümkün olduğu kadar hem ucuz maliyetle hem iyi oyuncular aldığımız söyledim. Bir yandan da bazı oyuncularımızın yaşı genç olması onların Boluspor’a ileriki dönemlerde katacağı şeylerin çok fazla oluşu, belki oyuncularımızın gösterecekleri performanstan sonra kulübe kazandıracakları maddi tarafı da düşünmek lazım. Ben yapmış olduğumuz transferlerden gerçekten çok mutluyum. Hepsi çok içimizde sinerek oldu. Bunların hepsini ben teknik adam olarak, sorumluluk alarak bizzat transferlerin yapılmasını istedim. Başkanımızla bu çalışmayı çok koordineli bir şekilde yürüttük. Başkanımızda maddi-manevi bizlere çok destek oldu. Transferlerin yapılması için bize destek oldu. Kendisine de teşekkür ediyorum. İnşallah Boluspor kurduğu bu güzel takımla çok güzel başarılar kazanacak. Bu sene mümkün olduğu kadar bulunduğumuz bu sıkıntılı süreçten çıkalım. Kendimizi çok güvenli, çok iyi bir yere getirelim. Bu takım rahat olduğu zaman, sıralamada daha iyi yerlere geldiği zaman çok daha rahat futbol oynayacak. Çok daha keyif veren futbol oynayacak. Çünkü elimizdeki her oyuncu, çok elit ve kaliteli oyuncular. Hem mücadelesiyle hem sahada oynadığı güzel oyunla, keyif veren oyunla herkese zevk verecek bir takım oluşturduğumuzu düşünüyorum” dedi.  

“TARAFTARIMIZIN DESTEĞİ ÇOK ÖNEMLİ”

Kırmızı beyazlı taraftarların ikinci yarıda desteğinin çok önemli olduğuna vurgu yapan Özköylü; “Tabi ki taraftarımızın bu konuda desteği çok önemli. Bu takımın oturması, uyum sağlaması birlikte mükemmele ulaşması için zaman gerecektir. Bu süreçte zaman zaman sıkıntılar olabilir. Saha içinde bazı uyumsuzluklar olabilir, problemler olabilir. Bu noktada taraftarımızın desteği, maçın son dakikasına kadar sürecek olan desteği, katkısı mutlak suretle çok önemli. Onlardan da bunu rica ediyorum. Bizim asıl hedefimiz bu seneyi ligde sağlam bir şekilde tamamlayıp, gelecek sene iddialı olan süper lig için en büyük adaylardan bir tanesi olan Boluspor takımını kurmaktı. Biz bunu şuan için oluşturduğumuzu, kurduğumuzu düşünüyoruz. Ama öncelikli olarak bu sezonu başarılı bir şekilde ve sıkıntısız bir şekilde geçirmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

“MUTLU BİZİM OYUNCUMUZ”

Son günlerde basında yer alan Mutlu Güler’in başka takıma gideceği yönündeki soruyu da cevaplayan Boluspor teknik direktörü Osman Özköylü; “Biz başkanımızla, yöneticilerimizle yaptığımız konuşmalarda özellikle genç oyuncularımızla alakalı kulübe katkısı olduğu sürece maddi anlamda, kulübün beklentilerine, kulübün geleceğine bir yatırım olması adına bir katkısı olacaksa genç oyuncularımızı yada herhangi bir oyuncumuzun önünü açmakta hiçbir engel görmeyiz. Ama gidecek olduğu kulüp çok önemli. Orada oynayıp, oynayamayacağı çok önemli. Biz hiçbir oyuncumuzu öyle kolay kolay bırakacak bir durumda değiliz. Mutlaka kulübe bir katkısı olmalı. Oyuncunun da kendisine katkısı olmalı. Ama şuanda bununla alakalı bir gelişme yok. Mutlu bizim oyuncumuz. Bizim takımımızda kullanmak için aday oyuncularımızdan bir tanesi” ifadelerini kullandı.