Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

OSMAN HOCA’NIN İNANCI TAM

OSMAN HOCA’NIN İNANCI TAM
Boluspor, TFF 1.ligin 7.haftasında deplasmanda oynayacağı Balıkesirspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Kırmızı beyazlıların teknik direktörü Osman Özköylü, yapılan antrenman öncesi açıklamalarda bulundu.

Haber: Burhan Yeşiltaş

Ligde 6 hafta sonunda topladığı 2 puanla ligin alt sıralarında yer alan kırmızı beyazlılar çıkış peşinde.

Boluspor teknik direktörü Osman Özköylü, takımın çok iyi yerlere geleceğinin inancının tam olduğunun altını çizerek; “Biz bu takımla çok iyi noktalara geleceğiz. Ben buna gerçekten yürekten inanıyorum. Birçok takımla çalıştık, bu tür durumlarla karşılaştık. Bunların üstesinden gelme becerisini gösterdik ama buradaki oyuncuların bize verdiği o enerji, beni çok daha umutlandırıyor” dedi.

“BEN OYUNCULARIMA ÇOK GÜVENİYORUM”

Hafta sonu oynanan İstanbulspor maçının değerlendirmesiyle sözlerine başlayan Özköylü; “Maçın 45 dakikasına baktığımızda gerçekten bütün oyun hakimiyeti elinde olan neredeyse, tek kale oynanan kaldı ki karşımızdaki takım bu ligin en istikrarlı, en uzun süredir birada oynayan, birbirini çok iyi tanıyan, oyun sistemini ezbere bilen bir takım ki öyle bir takıma karşı il 45 dakikada ortaya koyduğumuz oyun gerçekten beni mutlu etti, memnun etti. Beklentilerimize çok yaklaşan bir oyundu. Ama tabi oyunun başında yediğimiz talihsiz gol arkasından kaçırdığımız penaltı zaten kırılganlık anlamında çok zayıf olan, mental anlamda yıpranmış özgüvenini kaybetmiş bire takım olarak bizi çok etkiledi. İkinci yarı 2.golün gelmesi adeta sanki oyuncular ‘bu maçta gitti’ havasına bir anda girdiler. Bizim bir defa geldiğim günden beri üzerine basa basa söylediğim 2 tane çok büyük sorunumuz var. İlki mental ve psikolojik yorgunluk bu takımın aldığı sonuçlar, sezon başından beri gelen süreçte yaşanan bazı aksilikler ve sonuçlar oyuncuların üzerinde yarattığı travma. Bunu mutlaka çözmemiz gerekiyor. Bunu çözmemiz içinde mutlak suretle bu takımın maç kazanması gerekiyor. Özgüvenini tekrar yakalaması için. İkinci sebep te, maalesef takımın fiziksel olarak bizim beklediğimizden çok altında olması. Bu da zaten maçın ikinci yarısında özellikle 60-65.dakikalardan sonra rakip karşısında oyundan düştük. Bazı noktalarda tepki veremedik. Bu da pozisyonlar yememize sebep oldu. Bunu da mutlaka çözmemiz lazım ama bunu çözmek 3-5 günlük bir süreç değil. 2.5-3 ayda yapamadığınız bir işi bir hafta 10 günde yapamazsınız. Bunu da zamana yaymak lazım. Ama toparlayacağız. Ben oyuncularıma çok güveniyorum. Gerçekten iyi bir oyuncu grubuna sahibiz. Bizim istediklerimizi yapmak için çok çaba sarf eden bu anlamda ortaya büyük bir mücadele örneği koyan oyuncu grubu var. Ben onların bu arzu ve isteklerini gördükçe daha da umutlanıyorum. Boluspor için buy sene belki kötü başlamış olabilir ama ben iyi biteceği yönünde çok iyimserim. Oyunculardan aldığımı ışık, bize verdikleri cevap çok çok iyi. İstanbulspor maçında ilk 45 dakikada belki o golü yemesek, penaltıyı atsak, soyunma odasına daha farklı bir skorla girsek burada oyuncu tercihlerimiz ve oyunun gidişatına göre alacağımız tedbirlerde çok farklı olacaktı. Şimdi hem fiziksel hem de mental anlamda yıpranmış, çökmüş bir takım bir de soyunma odasına mağlup girdiği zaman bir de penaltı kaçırınca bazı şeyleri toparlamak kolay olmuyor” şeklinde konuştu.

“HEP BİRLİKTE İNŞALLAH BİR PATLAMA, BİR ÇIKIŞ BEKLİYORUM”

Yaşanan sıkıntılı süreci el ele vererek aşacaklarını ifade eden Boluspor teknik direktörü Osman Özköylü şunları dile getirdi: “Bunları aşacağız. Burada sabrı aşacağız. Bunu ben tüm taraftarlarımızdan, camiamızdan bekliyorum. Biz bu takımla çok iyi noktalara geleceğiz. Ben buna gerçekten yürekten inanıyorum. Birçok takımla çalıştık, bu tür durumlarla karşılaştık. Bunların üstesinden gelme becerisini gösterdik ama buradaki oyuncuların bize verdiği o enerji, beni çok daha umutlandırıyor. Bir an önce sonuç almaya ihtiyacımız var. İnşallah bu hafta olur. Geçirdiğimiz iki haftada bunu başaramadık. Belki Ümraniye maçında son saniye golünü yemesek, oyunu kazansak galibiyetin verdiği o enerji çok daha başka olacaktı. Ama uzun bir maraton var. Evet ligin alt sıralarında olabiliriz. Baktığımız zaman sonuçsal anlamda galibiyetimiz olmamış olabilir ama ben bu haftayla birlikte inşallah bir patlama, bir çıkış bekliyorum. Bundan sonraki sürecin bizim için çok daha güzel olacağını düşünüyorum inanıyorum. Beklentimde o yönde. İnşallah istediğimiz sonuçları en kısa sürede almaya başlarız.”

Etiketler: