Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ORMANLARIN KORUNMASI KONULARINDA EĞİTİM YAPILDI

ORMANLARIN KORUNMASI KONULARINDA EĞİTİM YAPILDI
Bolu Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı Bolu ve Aladağ Orman İşletme Müdürlüklerinde koruma faaliyetlerini yerine getiren Orman İşletme Şefleri ve Orman Muhafaza Memurlarına yönelik ormanların korunması konularını içeren hizmet içi eğitimi Bolu Ticaret Odasında gerçekleştirildi.


Eğitime Bolu Orman Bölge Müdürü Mahmut Şentürk, Bölge Müdür Yardımcısı, Koruma Şube Müdür ve Mühendisleri, Bolu ve Aladağ Orman İşletme Müdürleri ve Yardımcıları ile İşletme Şefleri ve Orman Muhafaza Memurları katıldı.

Açılış konuşmalarının ardından teşkilatın asli görevi olan ve Anayasanın 169. Maddesi gereği Ormanların Korunması hususunda kanun ve mevzuatlarda bulunan konular Koruma Şube Müdürü Osman Koru ile Koruma Şube Mühendisi Bayram Cankurt tarafından anlatıldı.

Ceza Muhakemeleri Usul Kanununun ayrıntılarını açıklamak ve ilgili kanun uygulamalarında karşılaşılan durumların açıklanması adına Bolu Cumhuriyet Savcısı Kemal Karakaya eğitime katılarak bilgilendirmeler yaptı.

Kapanış konuşması için kürsüye çıkan Bolu Orman Bölge Müdürü Mahmut Şentürk yaptığı konuşmasında; asli görevimiz olan ormanların korunması hususunda hassasiyet gösterilmesi gerektiğine vurgu yaparak 7/24 esasına göre özveriyle çalışan kurum personellerinin görevlerini layıkıyla yapacağına inancının tam olduğu ifade etti.

 

 

Etiketler: bolu haberler