Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN BOLU’YA ÖNEMLİ YATIRIM

ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN BOLU’YA ÖNEMLİ YATIRIM
Bolu Orman Bölge Müdürlüğü’nün araç filosuna yeni iş makinaları dahil edildi

Araç envanterini son birkaç ayda genişleten Orman Genel Müdürlüğü, yeni iş makinaları ile göz dolduruyor. Bolu’ya toplamda 200 milyon değerinde 42 araç teslim edildi.

Geçtiğimiz Kasım ayında 172 iş makinasını filosuna katan Orman Genel Müdürlüğü, 2023 yılında da hız kesmiyor. Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Dr. Veysel Tiryaki’nin katılımı ile düzenlenen mütevazı törenle 2023 yılının yeni araçlarını görücüye çıkaran Orman Genel Müdürlüğü, 117 arasöz, 170 ilk müdahale aracının yanı sıra, 68 kamyon, 10 ekskavatör, 10 greyder, 7 dozer olmak üzere toplam 382 yeni aracı filosuna dâhil etti.

Törende yaptığı konuşmada yaşanan deprem ve sel felaketlerinde Tarım ve Orman Bakanlığı’na ait iş makinalarının önemli görevler üstlendiklerini söyleyen Bakan Yardımcısı Veysel Tiryaki, tarihe not düşmek için gerçekleştirdikleri mütevazi törende 382 yeni aracın daha Orman Genel Müdürlüğü envanterine dahil edildiğini belirtti ve sözlerini şöyle sürdürdü.

Bolu Orman Teşkilatına bugünkü değeri 200 Milyon TL olan 42 yeni iş makinası

“Orman yangınlarına müdahalede kullanılacak olan yeni araçlarımız, aynı zamanda ülkemizde yaşanan afetlerde de hizmet verecek.  Gönül ister ki bu araçlara hiç ihtiyaç kalmasın. Ancak ihtiyaç duyulduğu her an, yenilediğimiz ve gençleştirdiğimiz filomuzla her daim ülkemizin hizmetinde olacağız. Araçlarımızın tamamı bölge müdürlüklerimize dağıtıldı. Bolu’ya da toplamda 42 yeni araç gönderdik. 3 dozer, 7 greyder, 2 ekskavatör, 2 mini ekskavatör, 3 kamyon, 10 arazöz ve 14 yangın ilk müdahale aracını Bolu orman teşkilatımızın envanterine dahil ederek, Bolu’nun araç filosunu güçlendirdik. Bolu’ya ve tüm Türkiye’ye hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.”

 

Etiketler: bolu haberler