Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“ÖRGÜTLÜ̈ GÜCÜMÜZ HER GEÇEN GÜN BÜYÜYOR”

“ÖRGÜTLÜ̈ GÜCÜMÜZ HER GEÇEN GÜN BÜYÜYOR”
CHP Bolu İl Kadın Kolları Başkanı Zuhal Işın Toker, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu‘nun katılımıyla düzenlenen “Kotalar Bize Dar, Hedefimiz İktidar” konulu toplantıya katıldı. Toker,

Haber: Aslı Akış

CHP Kadın Kolları Genel Başkanlığı, seçim startını Aydın’ın Kuşadası ilçesinde düzenlediği “Kotalar Bize Dar, Hedefimiz İktidar” toplantısıyla verdi. Toplantının ikinci gününde konuşan CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, seçim stratejisine ilişkin bilgilendirme yaptı. Toplantıda, "Adam tek biz çoğuz" vurgusu öne çıktı.

“Kotalar Bize Dar, Hedefimiz İktidar” konulu toplantıya ilişkin paylaşımda bulunan CHP Bolu İl Kadın Kolları Başkanı Zuhal Işın Toker, çalıştayda emeği geçen herkese teşekkür ederek; “Örgütlü̈ gücümüz her geçen gün büyüyor, kotalar bize dar hedefimiz iktidar” dedi.

“GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYA HAZIRIZ SÖZÜNÜ̈ VERDİK”

Seçim hazırlıkları konuşulduğu toplantıya dair değerlendirme yapan CHP Bolu İl Kadın Kolları Başkanı Zuhal Işın Toker; “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun  katılımıyla, “Kotalar Bize Dar, Hedefimiz İktidar” toplantımızı gerçekleştirdik. Tüm illerimizden gelen İl Başkanlarımız kendi yerel siyasetleri illerinin sorunları, çalışma programları konusunda değerlendirmelerde bulundu. Sayın Genel Başkanımızın yaptığı konuşma bizlere umut enerji oldu seçim startını verdik. Biz kadınlar tükenen bu iktidarın artık son bulması için tüm gücümüzle çalışmaya hazırız sözünü̈ verdik.

“ÖRGÜTLÜ̈ GÜCÜMÜZ HER GEÇEN GÜN BÜYÜYOR”

İstanbul İl Başkanımız Sayın Canan Kaftancıoğlu örgütlenmenin önemi ve seçim güvenliği konusunda bilgiler verdi sunum yaptı. Genel Sekreterimiz Sayın Selin Sayak Böke ekonomi ve Kadın konusunda yaptığı sunum ile güçlü̈ ekonomin temelinde kadın istihdamında kadınlara eşit yer alması iş güvencesi ve iş güvenliğinin önemini dile getirdi. Genel Başkan yardımcımız Sayın Onursal Adıgüzel bilgi ve iletişim konusunda eğitim verdi. Bizler için çok faydalı olan bu çalıştayda tüm emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Örgütlü̈ gücümüz her geçen gün büyüyor, kotalar bize dar hedefimiz iktidar!” şeklinde konuştu.


Etiketler: bolu haberler