Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ORGANİK TARIMDA SEBZE HASADI

ORGANİK TARIMDA SEBZE HASADI
Bolu Belediyesi Bebek Meyve Bahçesi’nde geçtiğimiz nisan ayında Gazipaşa İlkokulu öğrencileri tarafından dikilerek toprakla buluşan sebzelerin hasadını yine öğrenciler yaptı. Öğrenciler, topladıkları organik sebze ve meyvelerin tadına bakmayı da ihmal etmedi.

Bolu Belediyesi organik sebze yetiştirdiği verimli tarlalarında minik ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Çayırköy mevkiindeki Bebek Meyve Bahçesi’nin son misafirleri, Bilal-i Habeşi Camii yaz Kur’an Kursu öğrencileri oldu.

Başkan Özcan’ın davetlisi olarak tarlaya gelen 20’ye yakın Kur’an Kursu öğrencisi, Nisan ayında Gazipaşa İlkokulu öğrencileri tarafından dikilen organik sebzelerin hasadını yaptı.

Önce topladılar sonra tadına baktılar

Sebze toplama etkinliğinde öğrencilere Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da eşlik etti. Başkan Özcan, minik Kur’an Kursu öğrencileri ile birlikte tarlaya girerek, domates, salatalık, biber, patlıcan ve fasulye topladı. Keyifli geçen etkinliğin sonunda öğrenciler ve Başkan Özcan bahçede yetişen sebze ve meyvelerin tadına bakmayı da ihmal etmediler.

Etiketler: bolu haberler