Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“ORADA BİLE AYRIMCILIK YAPTINIZ”

“ORADA BİLE AYRIMCILIK YAPTINIZ”
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, AK Parti’nin bitüm dağıtımı konusunda eleştiri yaparak, “Orada bile ayrımcılık yaptınız. CHP’li iki küçük belediye var, bunlara bitüm falan verilmedi. , MHP’li ilçe belediyelere 100 ton verdiniz” dedi.

Haber: Oğuzhan Eke

AK Parti Bolu İl Teşkilatı, bu sene içerisinde Bolu’nun ilçelerine, piyasa değeri 18 milyon lira olan bin 700 ton bitümün kazandırıldığını duyurdu. Asfalt yapımında kullanılan bitüm dağıtım konusuna Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da değindi.

“CHP’Lİ İKİ KÜÇÜK BELEDİYE VAR, BİTÜM VERİLMEDİ”

Özcan, bitüm dağıtım sırasında ayrımcılık yapıldığını belirterek, “Girme diyorsunuz bazı konulara da nasıl girmeyeyim… ‘AK Parti Bolu Teşkilatı Bolu’ya asfalt bitümü kazandırdı.’ Şimdi bu bitüm dağıtma işine başladı birkaç senedir. Geçmişte örnek de verdim. CHP’li iki küçük belediye var, bunlara bitüm falan verilmedi. Bu sene bir tanesine 150 ton sözü verildi, 100 ton verildi. Bir tanesine de ‘Sen istememişsin zaten’, diye vermediler. Ama orada bile ayrımcılık yaptınız” dedi.

“MHP’Lİ İLÇE BELEDİYELERE 100 TON VERDİNİZ”

MHP’li belediyelere de az bitüm verildiğini ifade eden Özcan, “AK Partili Seben Belediyesine 150 ton verdiniz, MHP’li Mudurnu ortağınıza 100 verdiniz. AK Partili ilçe belediyeleri 150, MHP’li ilçe belediyelere 100 ton verdiniz. Hadi bu sene sağ olsun Yüksel Coşkunyürek biraz vicdanlı bir arkadaşımız, Mengen’in talebini 150 olarak kabul etmiş ama 100 göndermiş” dedi.

“TANJU, BOŞUNA İSTEME DEDİ”

Özcan, askeriye için istediği bitümün de verilmediğini işaret ederek, “Bakın, ben askeriye için istedim. Bana açıkça dedi ki Yüksel Bey, ‘Ben sana veremem Tanju, boşuna isteme’ dedi. Neden dedim, ‘Çok sivri dillisin’ dedi. Çok sivri dilli olmasam verecek miydin dedim, ‘Verecektim’ dedi. Ne verecektin, ‘100 ton bitüm.’ Ben 100 ton bitümün lafını eder miyim? Biz burada 3-4 bin ton bitüm kullanıyoruz. Seneye daha çok kullanacağız” ifadelerini kullandı. 

Etiketler: bolu haberler