Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“ÖMER’İN ADALETİ VE ATATÜRK’ÜN GÖSTERDİĞİ HEDEFE YÜRÜYORUZ”

“ÖMER’İN ADALETİ VE ATATÜRK’ÜN GÖSTERDİĞİ HEDEFE YÜRÜYORUZ”
Meral Akşener liderliğinde kurulan İYİ Parti'nin 4. kuruluş yıl dönümü 24 Ekim Pazar günü İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde kutlanacak. Kutlama etkinliğine Bolu’dan yüksek katılım gerçekleşecek.

26 Ekim 2017’de kurulan ve Türk siyasetine yeni bir soluk getiren İYİ Parti, 4. yaşını kutlamaya hazırlanıyor. Kurulduktan kısa bir süre sonra girdiği erken seçime TBMM’ye giren İYİ Parti, Türk siyasetinde de dengeleri değiştirdi. Gündeme getirdiği sorunlarla siyasetin gündemini belirlemede ana aktörlerden biri haline gelen ve son dönemde anketlerde oyları yükselen tek parti olarak dikkat çeken İYİ Parti, kuruluşunun 4. yılını kutlayacak. Gerçekleşecek kutlama etkinliğine Bolu’dan 200 partili katılacak.

“İLK GÜNKÜ KARARLILIKLA VE HER GÜN DAHA DA BÜYÜYEREK, GÜÇLENEREK YÜRÜYOR”

İYİ Parti'nin 4. kuruluş yıl dönümü kutlaması 24 Ekim Pazar günü saat 13.30 İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Kuruluş yıl dönümünün büyük bir coşkuyla kutlanması bekleniyor. İYİ Parti’nin yıl dönüme ilişkin parti merkezi adına açıklama yapan İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Örnekbaş, “İYİ Parti ailesi, bundan 4 yıl önce, Türkiye’nin her alanda baş gösteren sorunlarına karşı bir güneş gibi doğdu. Bugün ise, adil düzen ve hür toplum için Ömer’in adaleti yolunda, Atatürk’ün gösterdiği hedefe doğru, ilk günkü kararlılıkla ve her gün daha da büyüyerek, güçlenerek yürüyor.” ifadelerine yer verildi.

Etiketler: bolu haberler